Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 18:16   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kleberson'dan şaşırtan teklif

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Kleberson konusunda FIFA'nın siyah-beyazlı kulüp lehine verdiği kararı onaylayacağını söyledi.


Erdoğan, yaptığı açıklamada, CAS'ın Kleberson ilgili alınan kararı askıya alması konusunda, "Bu askıya alma durumu, FIFA'nın Kleberson'a cezayı verirken neye dayandığı yönünde CAS'ın, FIFA'dan bazı konularda yanıt istemesinden dolayı oluştu" dedi. Kulübün aynı zamanda hukuki işlerden sorumlu üyesi olan Levent Erdoğan, Kleberson kararının askıya alınmasının kendilerini olumsuz etkilemeyeceğini ifade ederek, şunları söyledi:
"CAS, FIFA'dan para cezasını veya 4 ay verilen men cezasını neye dayanarak verdiği yönünde yanıt istiyor. Bu yönde bir açıklama bekliyor. Kleberson'a verilen 3 milyon 180 bin Avro ve 4 ay men cezası ile ilgili bazı açıklamalar istiyor. Bu süreç de 10-15 günü geçmez. FIFA bu konudaki gerekli yanıtı verecek. Hesap hatası varsa o düzeltilecek. Ancak hesap hatası olduğunu düşünmüyorum. CAS, FIFA'nın bizim lehimize verdiği kararı onaylayacaktır.
"KLEBERSON, BİZDE YENİDEN OYNAMAK İÇİN TEKLİFTE BULUNDU"
Erdoğan, geçen sezon bitmeden sözleşmesini feshederek ülkesine giden Brezilyalı oyuncu Kleberson'un ceza çıkmadan önce yeniden Beşiktaş'ta oynamak için teklifte bulunduğunu söyledi.
Levent Erdoğan, FIFA'dan Kleberson ile ilgili çıkan karar öncesi Brezilyalı oyuncunun kendilerine teklifte bulunduğunu ifade ederek, "Karardan önce Kleberson bize başvurdu. Brezilyalı oyuncu bize 'İsterseniz sizde oynayayım ya da 1.5 milyon Avro vereyim' dedi. Kleberson bu teklifi yaparken kendisiyle ilgili karar henüz çıkmamıştı. Ancak biz Kleberson'un teklifini kabul etmedik" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla