Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2007, 15:32   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 A. Necdet Sezer’in İlk Kabulü Beşiktaş’a

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer, görev süresinin dolmasından sonraki ilk kabulünde, Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından ziyaret edildi.

Dün Ankara'da üst düzey ziyaretlerde bulunan Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, bugün de (15 Eylül) 10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti.
Sayın Sezer'in Gölbaşı'ndaki konutunda gerçekleşen ziyarete, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ile birlikte İkinci Başkanımız Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu, Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner ve Asbaşkanımız, İletişim, Sponsorluklar ve Yeni Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Numan Ceyhan katıldı.
Ziyarette Sayın Sezer Beşiktaşımız ile ilgili hatıralarını anlatırken, Türkiye'de futbolun çok önemli bir spor dalı olduğunu belirterek, "Bu önemli spor insanları birleştirici olmalıdır" dedi. Sayın Sezer, Beşiktaşımız'a Avrupa ve Türkiye'de başarılar diledi.
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ise 10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer'e, Türkiye Cumhuriyeti için bugüne kadar yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederken, Beşiktaş Camiası'nın kendisi ile gurur duyduğunu ifade etti. Başkanımız Sayın Demirören, Sayın Sezer'e sivil hayatında başarı ve huzur dileklerinde bulundu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla