Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2007, 16:23   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'G.Saray Kazanırsa Ligin Tadı Kalmaz'

'Galatasaray kazanırsa ligin tadı kalmaz'

Click the image to open in full size.Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu, Galatasaray-Beşiktaş derbisini Galatasaray'ın kazanması durumunda ligin tadının kalmayacağını öne sürdü.

Click the image to open in full size.
Kumcuoğlu, yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Beşiktaş'ın Cumartesi günü sezonun ilk derbi karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek, derbi karşılaşmalarının şampiyonluğu belirleyecek önemli karşılaşmalar olduğu için herkes tarafından yakından ve dikkatle izlendiğini söyledi.
Beşiktaş'ın bu maça, her maçta olduğu gibi galibiyet iddiası ile çıkacağını ifade eden Kumcuoğlu, Beşiktaş'ın önümüzdeki her maçta sahadan galip ayrılma iddiasını sürekli canlı ve ayakta tutacağını belirtti.
Karşılaşmanın seyircisiz oynanıyor olmasının ilk bakışta Galatasaray'ın aleyhine olduğu şekilde algılandığını vurgulayan Kumcuoğlu, oysa bu tür deplasman karşılaşmalarında ayrılan kontenjan nedeniyle az olan Beşiktaş taraftarının takımlarını 90 dakika kesintisiz olarak desteklediğini, bu nedenle taraftardan mahrum olmanın kendileri için dezevantaj olduğunu kaydetti.

GALATASARAY YENERSE LİGİN TADI KALMAZ

Kumcuoğlu, ligde geride kalan haftalara bakıldığında Beşiktaş'ın zorlu, Galatasaray'ın ise Beşiktaş'a göre daha kolay maçlardan geçerek bu noktaya geldiğinin altını çizerek, maçı kazanma konusunda Beşiktaş'ı daha şanslı gördüğünü ifade etti.
Kumcuoğlu, şöyle konuştu: “Fikstür'e bakarsak, herhangi bir şekilde Galatasaray'ın bu maçı kazanması halinde ara biraz fazla açılıyor. O zaman zaten ligin tadı kalmaz. Bizim de Türkiye'de seyirciyi futbol heyecanından mahrum etmeye hakkımız yok. Onun için oyunun kuralı gereği Beşiktaş'ın bu maçı kazanması lazım.”
Vestel Manisaspor takımının oyuncusu Holosko ile ilgili basında yer alan transfer haberlerine de değinen Kumcuoğlu, bu tür transfer dedikodularının futbolun her zaman gündeminde durduğunu dile getirerek, “Beşiktaş'ın çok hayati bir transfere ihtiyacı yok” diye konuştu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla