Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2007, 00:07   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''BU FORMANIN HAKKI VERİLMELİ''

''BU FORMANIN HAKKI VERİLMELİ''

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Galatasaray maçının ardından konuşan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, üzgün olduklarını ama Porto maçını kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Öner Beşiktaş forması giyen futbolcuların bu formanın hakkını vermesi gerektiğinin de altını çizdi.


Dün akşam Ali Sami Yen Stadı'ndan oynanan maçı başkan Yıldırım Demirören ile birlikte Nevzat Demir tesislerinde izleyen Öner, hakem Selçuk Dereli'nin maç içinde hatalı kararları olduğunu, ancak Beşiktaş'ın da istenilen oyunu sahaya yansıtmadığını söyledi.

Öner son maçlarda futbolcuların performans düşüklüğü içinde olduğunuda vurgularken, "Sezon başından buyana temposu yüksek bir çok karşılaşma oynadık. Ancak henüz sezonun başında sayılırız. Bu dönemde böyle bahaneler sığınırsak istediğimiz başarıları kazanamayız. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz ile görüşüp Porto maçına kadar arzulanan futbolu oynamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Galatasaray mağlubiyetinden sonra ceza verme konusunda bir karar almadık. Ama takıma ceza vermek sorunları ortadan kaldırmaz. Biz uzun vadeli çözümler arıyoruz. Bu açıdan Porto maçı bizim için çok önemli. Şampiyonlar Ligi'nde alacağımız bir galibiyet hem takımın morelini düzeltecektir, hem de çıkış yakalamamazı için çok iyi bir fırsat olacaktır".

Öner dün akşam ortaya konan futbolun Beşiktaş'a yakışmadığını da söylerken, "Galatasaray'a yenilmek kimsenin aklında yoktu. Biz oraya üç puan için gittik. Ancak yapılan basit hatalar ve oyuncuların istenilen oyunun oynanamaması sonucu mağlup olduk. Beşiktaş formasını giyen futbolcular o formanın hakkını vermelidir. Çarşamba gününe kadar takımın toparlanmısını ve İnönü'de alıncak üç puanla taraftarlarını mutlu etmelerini bekliyoruz" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla