Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-10-2007, 10:27   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Müthiş iddia!

Milli kaleci Rüştü'nün sakatlığıyla ilgili çok önemli bir iddia ortaya atıldı

Doktorların sakatlığı nedeniyle Beşiktaş’ın idman temposuna ayak uyduramadığını söylediği tecrübeli file bekçisi, 1 ay sonra sağ diz ön çapraz bağlarından operasyon geçirecek. Takıma dönmesi ise önümüzdeki sezonun hazırlık kampını bulacak. Akşam Gazetesi'nin 17 Ekim tarihli haberine göre, Beşiktaş’a transfer olduğu günden bu yana aldığı para ve sakatlığı nedeniyle hep tartışılan tecrübeli kalecinin neden forma giyemediğini Akşam Gazetesi “İşte Rüştü gerçeği” başlığı ile verdiği haberde duyurmuştu. Doktorların “Sakat dizine yükleme yapamıyoruz. İdmanları kaldıramıyor” dediği Rüştü ile ilgili bir başka gerçeği yine Akşam Gazetesi açıklıyor...Milli file bekçisi, Hakan Arıkan ve Murat Şahin’in sakatlıkları nedeniyle Trabzonspor maçında mecburen forma giyecek, ancak daha sonra ameliyat masasına yatırılacak.

SEZONU KAPATACAK
Sağ diz ön çapraz bağlarından operasyon geçirecek olan Rüştü’nün ameliyatı için de Murat’ın iyileşmesi bekleniyor. Takımın üçüncü kalecisi olan Murat’ın sakatlığının 1 ay içinde tamamen geçeceği, Rüştü’nün de bu sürecin hemen ardından ameliyat edileceği belirtildi. Yapılacak operasyonla sağ diz ön çapraz bağları onarılacak olan Rüştü’nün takıma dönmesi ise ancak önümüzdeki sezonun başını bulacak. Milli kaleci, en iyi ihtimalle önümüzdeki sezonun hazırlık kampına yetiştirilecek.
TEPKİDEN ÇEKİNİYORLAR
Rüştü ile sezon başına 1.5 milyon eurodan üç yıllık sözleşme yapılması nedeniyle Beşiktaş Yönetimi’nin tepkilerden çekindiği bu nedenle de olayı şimdilik saklı tuttuğu ifade edildi. Siyah-Beyazlı idarecilerin Rüştü ile ilgili gerçeği açıklamak için Murat’ın kadrodaki yerini almasını bekledikleri öğrenildi. Bu arada Milli Takımımız’ın Moldova ile yaptığı karşılaşmada sakatlanan Hakan Arıkan’ın tedavisinin sürdüğü ve büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ndeki Liverpool mücadelesinde oynayabileceği belirtildi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla