Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2007, 22:02   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea-Liverpool

Yine yeniden Chelsea-Liverpool

İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli olurken, kura çekiminin en dikkat çekici sonucu bir kez daha Chelsea-Liverpool eşleşmesi oldu.
Son yıllarda farklı kupalarda birçok kez eşleşme fırsatı bulan İngiltere'nin iki büyük ekibi Chelsea ve Liverpool'un yolları bir kez daha kesişti. Son üç yılda 2 Şampiyonlar Ligi yarı finali ve 1 kez de FA Cup yarı finalinde Liverpool'la eşleşen ancak ikisinde de rakibine boyun eğen Chelsea, bu kez İngiltere Lig Kupası çeyrek finalinde ezeli rakibiyle eşleşti.
Hafta ortasında İngiltere İkinci Ligi (Championship) takımlarından Liecester City'i son dakikalarda bulduğu gollerle 4-3 yenen ve tur atlayan Avram Grant'ın öğrencileri Liverpool'a karşı son olarak 2005'te yine bir Lig Kupası eşleşmesinde tur atlama şansına sahip olmuştu.
Chelsea karşısında son yıllarda hep yüzü gülen Rafael Benitez'in takımı Liverpool ise bu üstünlüğünü bu yılki Lig Kupası'nda da sürdürmek istiyor. Liverpool da hafta içinde Cardiff City'i 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırmıştı.
Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu'nun formasını giydiği Blackburn Rovers Lig Kupası çeyrek finalinde Premier Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Arsenal'le eşleşirken, teknik direktörlük görevine Juande Ramos'u getiren Tottenham ise Sven-Goran Eriksson'ın çalıştırdığı Manchester City'le eşleşti.
İngiltere Lig Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:
West Ham - Everton
Manchester City - Tottenham
Chelsea - Liverpool
Blackburn Rovers - Arsenal
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla