Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 14:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko tek başına bizi yendi

"HOLOSKO TEK BAŞINA BİZİ YENDİ" Click the image to open in full size.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Vestel Manisaspor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Susiç, 4-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maça çok iyi başladıklarını belirterek, ``Maçın ilk dakikalarında golü de bulduk. Hatta maçın ilk yarısını 2-3 farkla önde de bitirebilirdik. Ancak ilk yarının sonunda gereksiz bir penaltı golü yedik, sonra her şey tersine döndü`` dedi.

Maçın ikinci yarısına risk alarak başladıklarını ifade eden Susiç, ``Ancak rakibin öyle süratli bir futbolcusu vardı ki, Holosko adeta tek başına bizi yendi diyebilirim. Beşiktaş ile yaptığımız kupa maçı ve bu maçın ilk yarısının ardından böyle bir mağlubiyet beklemiyordum`` diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor taraftarları, maçın ardından kulüp yönetimine tepki gösterdi. Yönetim kurulunu istifaya davet eden taraftarlar ile görevliler arasında yaşanan gerginlik sırasında yumruklaşmalar da yaşandı. Güvenlik güçlerinin taraftarları dağıtmasıyla gerginlik sona erdi.


VESTEL MANİSASPOR CEPHESİ

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise puana ihtiyacı olan iki takımın karşı karşıya geldiğini söyledi.

Takımının iyi mücadele eden ve tempolu oynayan bir ekip olduğunu dile getiren Bulak, ``Bu nedenle maçın başında golü yememize rağmen iyi mücadele ederek maçın ilk yarısında 1-1`lik skoru yakaladık. Bu da maçın ikinci yarısında istediğimiz skoru almamızı sağladı. Futbolcularım bu maçta çok iyi mücadele etti`` dedi.

Vestel Manisasporlu Şener Aşkaroğlu da maçın ilk yarısını 1-1`lik skorla kapatmalarının kendileri açısından çok iyi olduğunu kaydederek, ikinci yarıda hızlı oyuncularıyla sonuca gitmeyi başardıklarını söyledi.

Selçuk İnan ise zor bir deplasman maçından galip geldikleri için mutlu olduklarını, bu maçın ligde üst sıralara tırmanmak için bir başlangıç olacağını kaydetti.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla