Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 19:36   #1
simarik1903
Dişi Kartal
 
simarik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Kaçırılan asker bayrak yakmaktan sabıkalı çıktı...

Click the image to open in full size. PKK'nın esir aldığı erlerden birinin, askerden önce Türk bayrağını yakmak ve PKK'yı desteklemekten tutuklandığı ortaya çıktı.
07 Kasım 2007 Çarşamba 14:28

Kaçırılan er Ramazan Yüce'ye özellikle dikkat etmek gerekiyor.
Ramazan Yüce, PKK'nın elinde olduğu dönem Roj TV kameralarına konuşmuş ve "Burdaki arkadaşlar bize abi kardeş gibi davranıyor. Biz gerçeği gördük. Gelip halka da söyleyeceğiz bunları. Devlet büyüklerimize söylüyorum bu silahla çözülmez, masaya oturun.... Arkamızdan gelmeyen Tabur komutanımıza sesleniyorum. Arkamızdan destek göndermediyse bu demektirki bizim artık asker olmamıza gerek kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar Türk Ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım" demişti.


TÜRK BAYRAĞI YAKAN ÇOCUK SIFIR NOKTASINDA

Bu sözleri söyleyen Mardinli Er Ramazan Yüce'nin, askere gitmeden önce Türk bayrağını yakmaktan ve PKK"ye destek vermekten dolayı tutuklandığı, amcasısının, dayısının ve yeğeninin de PKK"ya yardım ve yataklık etmek suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Yapılan araştırmada Ramazan Yüce'nin 21 Mart 2002 nevruz kutlamaları sırasında çıkan olaylar sonrası, PKK lehine gösteri yapmak suçundan tutuklandığı anlaşıldı.
Ancak bunlara rağmen Ramazan Yüce askere alındı ve en kritik noktaya gönderildi.

KASTEN Mİ YAPILDI?
Bu bilginin ortaya çıkması akıllarda bir başka soruyu gündeme getirdi.
Sivil hayatında PKK lehine çalışmalar yürüten ve bu suçtan tutuklanan, yani devletin elinde "resmi belgelerla" PKK'ya yakın olduğu tescil edilen bir kişinin nasıl olup da PKK'nın en yoğun saldırı bölgesi olarak seçtiği Şırnak'a gönderildiği ve oradan da sınıra sıfır noktadaki en kritik karakolda göevrlendirildiği büyük bir soru işareti.
Ankara'da askeri bir savcı tarafından sorgusu yapılan Ramazan Yüce'nin 12 askerin şehit edildiği çatışmada PKK'ya bilgi sızdırıp sızdırmadığı tartışılıyor..
__________________
Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin...

Konu simarik1903 tarafından (07-11-2007 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir..
simarik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla