Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 08:58   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetimden 'U' dönüşü

8-0'ın ardından bir kötü sonuç daha almaktan çekinen Beşiktaş, Sivasspor maçına PAF takımla çıkma fikrinden vazgeçti. Kartal, cumartesi günü A takımıyla sahada olacak
8.11.2007



Hezimet yaşanınca...
Fenerbahçe derbisi sonrasında yenilgiyi hakem İsmet Arzuman’ın kötü maç yönetmesine bağlayan Beşiktaş Yönetimi, Sivasspor karşılaşmasına PAF takımı ile çıkacağını açıklamıştı. Başkan Yıldırım Demirören sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada, “Sponsorlarımız isterse çekilebilir. Umrumuzda değil. Taraftarımız da bu maça gelmesin” demişti. Ancak Liverpool hezimeti sonrasında işler değişti, Siyah-Beyazlı yönetim PAF kararında geri adım attı.
‘Bu ayıp temizlenecek’
Alınan bilgiye göre, Beşiktaş’ın cumartesi günü oynanacak Sivasspor maçına A takımıyla çıkacağı öğrenildi. Genel Sekreter Kenan Öner’in, “Liverpool maçında bize bu ayıbı yaşatan oyuncular, Sivas karşısında bu görüntüyü temizleyecekler” dediği belirtildi. Bu arada Başkan Yıldırım Demirören de yaptığı açıklamada, “Gereken yapılacak. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Beşiktaş’ın Beşiktaş’tan başka dostu yok” ifadesini kullandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla