Lütfen fos çıksın bu haber.Batuhan ve Mehmet Sedef gibi iki genç yeteneği Mehmet Yıldız'a değişmek nasıl bir zihniyettir?Adamın tek yaptığı topu önüne alıp kafasını sahaya gömüp koşmak.İki gol atıp 2 güzel maç çıkardı diye adamı futbolcu yaptılar başımıza.
aslinda kiralik gitsinler o iyi olur hem forma sansi bulurlar hemde piserler .. ama satmalarina bende karsiyim bence batuhan 10 tane mehmet yildiz eder
Batuhan ve Mehmet Sedef önleri çok açık olyuncular daha ne olacakları belli değil, onun yerine ordna burdna topladığımız ve bir işe yaramayan 3 futbolcu verilse bile daha iyi bence tabi mehmet yıldız için bir şey diyemem çok tanımıyorum.
al işte sana bi kaya demişler
yaw kimdir bu mehmet yıldız bence bize gelse fazlı gibi olur hani antalyanın kral golcüsü ! vardıya aynen onun gibi
saçmalık ya batuhan 10 tane m.yıldız eder
KİRALIKSA OLUR NASIL OLSA ŞU ANA TAKIMDA YER BULAMAZLAR EN AZINDAN GİDİP ORADA OYNARLAR VE TABİ KENDİLERİNİ İSPAT EDİP DÖNERLER AMA BEN İNANMIYORUM MEHMET YILDIZ'I O KADAR UCUZA BIRAKMAZLAR