bu macı o kadar emin ki kazanacagımıza ondan dolayı macı izlemek istedim ama macada cok güzel başladık ilk cok güzel oynadık ama ikinci yarı her zaman gibi teleş top kaybı ama dikkat etiniz mi blmiyorum ama bobo avrupa başka türkiyede başka oynuyor bu artık kesin olarak kara verdim
delgoda 2 yarı cok top kaybı ve etkisisiz kaldı mehmet aynı ibrahim rezil oldu zaten hiç bir zaman kurtarıcı olmadı 4 yıldır bu takımda ama bir kere bile cok güzel oynadıgını görmedim batuan buna geleceyi hakkından konuşmak bana düşmez ama pos cıkacak gibi herkez korayı cok iyi oynadı diyor ama ben ona katılamıyor bu takıma her zaman dediyim gibi holosko biliyorsun nasıl oynadıgını alacaksın orta saha mücadele kosan bir futbolcu mehmet topuz stober topla cıkan bir özelligi olan bir futbolcu olacak i.toraman g.zan baki i.üzülmez bunların hepsi top kesma yetenegi olan futbolcu bize stober olan dedik mi topla cıkan bir futbolcu ve erturul kendine ceki düzen vermesi gerek cıkardıgı kodroya bir baksın mudale etmesi yerlerde yok ama burak oyuna girdiginde dk 82 di bu adam kurtarıcı degil hee sunu söyleyeyim burak eskiii burak degil önceden cok kosan burak nerede abi yaa adam bir kere deparını göremedik kaç mactır
__________________ Lütfen
forum kurallarını okuyunuz.. |