Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 15:40   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Jun Almanya yolcusu !..

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Risp'in Trabzon'dan ayrılarak yanlış yaptığını belirtirken, geldiği günden beri istenilen performansı bir türlü ortaya koyamayan Tomas Jun'un da Almanya'ya gideceğini söyledi.
Baturoğlu, yaptığı açıklamada, geçen cumanın, Risp'e yapılması gereken ödemenin son günü olduğunu belirterek, "Kendisiyle bir görüşme yaptık. 'Pazartesi ödeme yapılırsa problem olur mu' diye Risp'e sorduk. O da sorun olmayacağını söyledi" dedi.

Risp'in parasının dün hesabına yatırıldığını ifade eden Baturoğlu, "Buna rağmen bu hareketi yapmış olması affedilecek bir olay değil. Şu anki mevcut yönetime karşı başarısız imajı uyandırmak için bir şeyler yapılmak istenmeye mi çalışılıyor bilemiyorum" diye konuştu.
Risp'in geçirdiği sakatlık sonrasında 6 ay 16 gün sahalardan uzak kaldığını anlatan Baturoğlu, şöyle devam etti:
"FİFA, böyle durumlarda kulüplere 6 ay sözleşmesinin uzaması konusunda hak veriyor. Ancak biz böyle bir şey yapmadık. Bu süre içinde de alacaklarını ödedik. Sadece maaşlarından kaynaklanan bir borcumuz vardı ona. Risp, kulübe bir yanlış yapmıştır. Kulübün hakları sonuna kadar savunulacak. Sonuçta biz parasını dün yatırdık. Gerekirse cuma günü de alacağını yatırırdık, ama aramızda iyi niyet görüşmesi oldu. Senaryoyu önceden kurmuş gibi oldu. Fırsatçılık yapıldı."
FİFA'nın, kurallar gereği öncelikle futbolcunun tercihinden yana karar verdiğini kaydeden Baturoğlu, "Kulüplerin de menfaatini göz ardı etmiyor. Masum görünüşte olan insanlar bize bunu yapıyor. Verilecek karar süreç gerektiriyor. 40-50 gün içinde FİFA, karar verecek. İkinci yarı kendine bir yer bulacak. Türkiye'deki kulüpler nasıl yaklaşır bu konuya bilmiyorum" diye konuştu.
TOMAS, FREİBURG YOLCUSU
Baturoğlu, Tomas Jun'un ise izin alarak Trabzon'dan ayrıldığını ifade ederek, "Kendisi bize forma şansı bulamayacağını ve gitmek istediğini söyledi. Biz de 31 Aralıka kadar bu futbolcuya izin verdik. Tomas, Almanya'nın ikinci lig takımlarından Freiburg takımıyla idmanlara çıkacak" dedi.
İyi niyetle davranan her futbolcunun yanında olacaklarını ifade eden Baturoğlu, Jun'a gerekli kolaylığı sağlayacaklarını belirtti.
Baturoğlu, futbolcularına günü geçmiş hiçbir ödemelerinin kalmadığını, Gökdeniz'e ise daha önce performansına bağlı bir iyileştirme yaptıklarını kaydetti.
ALBAYRAK'I İKNAYA UĞRAŞIYORUZ"
Baturoğlu, kulüp başkanı Nuri Albayrak'ı olağan genel kurulda yeniden aday olması için ikna etmeye çalıştıklarını belirterek, "Şu ana kadar ikna olmadı. Albayrak, her zaman Trabzonspor'un menfaatlerinden başkasını düşünmedi. Trabzonspor'un bazı hedeflere ulaşması için bir dönem daha ihtiyaç var" diye konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla