Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2007, 03:45   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş günlüğü

Ve Kartal yollarda
Yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan siyah- beyazlılar, bu sabah yapacakları idmanın ardından karayolu ile Bursa'ya hareket edecek. 14.00'te yola çıkacak olan kafile, Bursa'da 1 gün konaklayacak ve maç sonrası yine aynı şekilde İstanbul'a geri dönecek.

Altyapı ışıl ışıl
Beşiktaş'ta futbol okulları yükselişini sürdürüyor. Yönetici Nedim Sarsmaz sorumluluğunda ve Ufuk Pak'ın koordinatörlüğündeki okullar her geçen gün büyüyor. Yeni okullarla ağını genişleten Beşiktaş hem ciddi bir futbolcu yetiştirme kurumuna, hem de iyi bir gelire sahip.

Hentbolda sevinç
Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde yapılan karşılaşmada Beşiktaş, Polis Akademisi ve Koleji'ni bir sayı farkla 30-29 mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi olan siyah-beyazlı hetbolcular, BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın ilk yarısını 17-16 önde kapadı.

8 eksikle çalıştılar
Beşiktaş, yarın Bursaspor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını dün yaptığı tek idman ile sürdürdü. Ümraniye'deki idmana sakatlıkları süren Gökhan Zan, Diatta, İbrahim Kaş, Yozgatlı, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, Koray Avcı ve Ricardinho katılmadı.

Ege'ye iki yeni okul
Bu yıl İzmir'de hizmete giren futbol ve jimnastik okullarına bir yenisi de Bornova'da eklendi. 7-15 yaş arası öğrencilere Bornova Mustafa Kemal Lisesi Tesisleri'nde hizmet veriliyor. Kısa bir süre sonra da Manisa'da, Fatih Anadolu Lisesi'nde yeni bir futbol okulu daha açılacak.

Yıldırım yönetecek
Süper Lig'de yarın yapılacak Bursa- Beşiktaş maçını yönetecek hakem belli oldu. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, 20.00'de başlayacak maçı, Yunus Yıldırım yönetecek. Bu maçta yardımcı hakemlikleri Mustafa Emre Eyisoy ve Serkan Gençerler yapacak
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla