Kyrgiakos Transferi (Tek Baslik)

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Çöp Kutusu › Kyrgiakos Transferi (Tek Baslik)

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 139)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1168904
    Adelaar
    Katılımcı

      Kyrgiakos harekatı
      İsmail ER 28 Aralık 2007
      4680830.jpg
      Almanya’da Eintracht Frankfurt forması giyen 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Beşiktaş’a prensipte "Evet" dedi. Maddi konuda pazarlık yapılan Sotirios Kyrgiakos, Beşiktaş’a transfer olursa kulüplerimizde forma giyen ilk Yunanlı olacak.

      BEŞİKTAŞ, Almanya Ligi’nde Eintracht Frankfurt forması giyen Yunanlı stoper Sotirios Kyrgiakos’un transferi için düğmeye bastı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu da siyah beyazlılara prensipte "Evet" dedi. Bu transfer gerçekleşirse Kyrgiakos, kulüplerimizde forma giyen ilk Yunanlı futbolcu olacak.

      Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın transfer listesindeki isimlerden, Yunanistan Milli Takımı’nın da başarılı defans oyuncusu Sotirios Kyrgiakos’u istemesi üzerine Başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, avukat Levent Erdoğan, menajer Sinan Engin ile görüşerek bu oyuncunun siyah beyazlı takıma katılmasının sağlanması talimati verdi. Bunun üzerine Türkiye’de birçok futbolcunun yetkilerini elinde bulunduran Refleks menajerlik şirketi aracılığıyla Kyrgiakos ile temas kuruldu. Yunanlı futbolcu da Türkiye’ye geleceğini belirtti.

      İki yıldır izleniyor

      Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Yunanistan Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olan Kyrgiakos’un uzun süredir izlendiğini ifade ederek, "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve

      antrenör Mutlu Topçu, Yunanistanlı Sotirios Kyrgiakos’u iki yıldır izlediklerini belirttiler. Transferde alınması istenilen oyuncular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Biz de gerekli girişimleri yaptık" dedi.

      Beşiktaş Yönetimi olarak kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurarak transfer çalışmaları yaptıklarını vurgulayan asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Beşiktaş futbol takımının eksik ve sorunlarını devre arasında gidereceğiz. Kyrgiakos 2007 yılının en başarılı defans oyuncuları arasında gösteriliyor. Biz de onu renklerimize katmak istiyoruz. Menajerine teklifimizi ilettik" diye konuştu.

      Alternatifler var

      Beşiktaş Menajeri Sinan Engin de Kyrgiakos’u Yunanistan Ümit Milli Takımı’ndan beri tanıdığını kaydederek, "Beşiktaş’ın şu an kadrosunda fazla sorun yok. Birkaç önemli takviye ile takımı daha da güçlendireceğiz. 1.93 boyundaki Sotirios Kyrgiakos’u yakından takip ediyorum. Hava toplarında çok etkili bir oyuncu. Kulübün şartlarını kabul etmesi halinde Yunanlı dostumuzu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Fakat İspanya, İtalya ve Portekiz’den de görüştüğümüz alternatif defans oyuncuları var" dedi.

      Komşu’nun sürpriz golcüsü

      Oynadığı 34 milli maçta 4 gol kaydeden Kyrgiakos Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde millilerimizin Yunanistan’ı 4-1 yendiği maçta ev sahibi takımın tek golünü atmıştı.

      KİM

      KİMDİR

      Adı Soyadı: Sotirios Kyrgiakos

      Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1979

      Doğum Yeri: Trikala

      Boyu: 1.93 m Mevkii: Defans

      Oynadığı Kulüpler: Panathinaikos (1998-2005, 59 maç, 4 gol), Agios Nikolaos (Kiralık 1999-2001,

      53 maç, 3 gol), Rangers (2005-06,

      39 maç, 7 gol),

      Eintracht Frankfurt

      (2006-…)

      #1677186
      Schwarzer Adler
      Katılımcı

        bu medya biz transfer edene kadar 20 kişiyi yamar bizim takıma..

        #1677187
        aetos
        Katılımcı

          İyi oyuncu transfer edilirse,savaşçı kişiliğiyle tribünler tarafından çok sevilen bir oyuncu olur..

          #1677190
          Meric
          Katılımcı

            Herkül Beşiktaş'a

            sp.gif
            FATİH DOĞAN
            sp.gif

            sp.gif

            Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, 1.93 boyundaki Yunan Kyrgiakos'u bitirmek üzere Almanya'nın Frankfurt takımında oynayan Kyrgiakos için Kartal kesenin ağzını açacak..
            sp.gif
            Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Yunan savunma oyuncusu Kyrgiakos'u bitirmek üzere… Sezon başında gelen Diatta'dan istenilen verimin alınamaması, Gökhan Zan'ın devamlı sakatlanması üzerine arayışlarına hız veren siyah beyazlı takımda, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında oynayan Yunan savunma oyuncusu için yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. 1.93 cm boyundaki Kyrgiakos 28 yaşında ve Alman kulübüyle 2008 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş, Yunan oyuncu için Frankfurt'a 2.5 milyon euro önerdi. Alman takımının bu teklife sıcak baktığı ve görüşmelerin olumlu şekilde devam ettiği açıklandı.

            JEAN TİGANA DA İSTEMİŞTİ
            Yunan oyuncu geçen sezon da Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ve alınamamıştı. O zamanki teknik direktör Jean Tigana, Kyrgiakos'u ısrarla istemişti. Genel menajer Sinan Engin, transferlerle ilgili olarak, "Çalışmalarımız devam ediyor. Acele etmeyeceğiz. Görüştüğümüz isimler her an Beşiktaşlı olabilir. Kyrgiakos da bu isimlerden biri. İkinci yarı daha güçlü bir Beşiktaş olacak" diye konuştu. Bu arada Beşiktaş, Diatta'yı göndermek için düğmeye bastı. Siyah beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzalayan fakat ilk yarıda kötü bir performans ortaya koyan Diatta'nın gitmek için bu sezonki tüm parasını istediği öğrenildi. Diatta Beşiktaş'tan yılda 1 milyon euro alıyor.

            #1677210
            sinan23
            Katılımcı

              Hakan şükürden çalım yiyen adam BJKye pes yani.

              #1677216
              Pritt
              Katılımcı
                7_192401__kyr2812.jpg

                Tigana döneminde direkten dönen Yunan oyuncu Kyrgiakos, Sağlam'ın isteğiyle Kartal oldu. Siyah-Beyazlılar, Frankfurt'la da el sıkışıp işe son noktayı koydu.
                28.12.2007

                Filip Holosko, Caner Erkin derken…
                Bir yandan Filip Holosko için Manisaspor’la, diğer taraftan Caner Erkin için CSKA Moskova ile kıran kırana pazarlıklara devam eden Beşiktaş Yönetimi, transferdeki ilk bombayı sürpriz bir isimle patlattı: Kyrgiakos… Geçtiğimiz sezon da Kara Kartallar’ın gündemine gelen, ancak dönemin teknik direktörü Jean Tigana’nın vetosuyla transferi son anda gerçekleşmeyen Yunan savunma oyuncusunun işi, Ertuğrul Sağlam’ın onayıyla bitirildi.
                Milli takımda da banko oynuyor
                Yunanistan Milli Takımı’nın da değişmezleri arasında yer alan 28 yaşındaki futbolcu için kulübü Eintracht Frankfurt’la da uzlaşma sağlandı. Alman ekibi, Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Kyrgiakos’u sezon sonunda bedelsiz göndermek yerine, Beşiktaş ile anlaşarak bir miktar para kazanmayı başardı. Kyrgiakos, Frankfurt formasıyla Fenerbahçe, milli takım formasıyla da Millilerimiz’e karşı oynamış ve hayli etkili olmuştu.
                Orhan YILDIRIM

                #1677241
                f.cole
                Katılımcı

                  Bu adam Baki den iyimi acaba:)

                  #1677243
                  okili
                  Katılımcı

                    İyi bir savaşçı..eldeki stoperlerimizden iyi ayrıca..olabilir ama zor transferini zor görüyorum..

                    #1677246
                    Pritt
                    Katılımcı

                      STOPER arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Frankfurt'un Yunan oyuncusu Sotirios Kyrgiakos'a çevirdi. 28 yaşındaki 1.93'lük oyuncunun da Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi.

                      ***

                      Kyrgiakos Kartal'a

                      Siyah-beyazlılar, Frankfurt takımında oynayan 1.93'lük futbolcu için 2.5 milyon euro teklif etti.

                      TİGANA DA İSTEMİŞTİ
                      BEŞİKTAŞ, Yunan savunma oyuncusu Kyrgiakos'un işini bitirmek üzere. Diatta'dan istenen verimin alınamaması üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımında oynayan 1.93 metre boyundaki futbolcu için harekete geçti. Kyrgiakos'u Tigana da istemişti.

                      ALTERNATİFİ CASTRO
                      2008'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Kyrgiakos için Beşiktaş yönetiminin 2.5 milyon euro önerdiği belirtildi. Frankfurt'un bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş, Kyrgiakos'a alternatif olarak Atletico Madrid'in stoperi Ze Castro'yu da menajerlere takip ettiriyor. l
                      Fatih DOĞAN

                      _spacer.gif

                      #1677222
                      muhammedzubeyr
                      Katılımcı

                        yine 2 yıl izlemişler :D : D

                        #1677224
                        muhammedzubeyr
                        Katılımcı

                          <object width="425" height="355"><param name="movie" value="<A href="http://www.youtube.com/v/lhFbziiww_I&rel=1"></param><param">http://www.youtube.com/v/lhFbziiww_I&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lhFbziiww_I&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

                          #1677264
                          VeysTube
                          Katılımcı

                            çok yaşlı onebe 28 yaşında

                            #1677279
                            ROYAS
                            Katılımcı

                              kaç yaşında olucak defans. 20 mi. o yaşta iyi bir defans varmı ki

                              #1677281
                              BJK1988
                              Katılımcı

                                ya kala kala yunanlara mi kaldik… arkaya bunu önede charisteas sonrada yunanlar geliyor diye mahset.. insallah olmaz bu transfer

                                #1677294
                                zorro_ysf
                                Katılımcı

                                  sağlam adam bence alınırsa çok faydası olur ama bence mellberg daha iyi inşallah onu alırlar

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 139)
                                • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: