Holosko 5M € + Koray ve Burak eder mi?

Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Konu Arşivi › Holosko 5M € + Koray ve Burak eder mi?

  • Bu konu 132 yanıt içerir, 97 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce Ibodaca tarafından güncellenmiştir.
15 yazı görüntüleniyor – 61 ile 75 arası (toplam 133)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1679179
    karakanat
    Katılımcı

      Siz Boboyu Lyona satacak olsanız kaça satardınız? Holosko avrupanın gelecek vadeden forvetlerinden, kendi milli takımında oynayan, günümüz futbolunda bir golcüde aranan özellik ve fizik yapıya sahip bir oyuncu. Elbette 2 milyon euroya güney amerikadan bir çok yabancı bulunabilirdi ama Bobo gibi bir tane daha tutturamayabilirdik. ŞAmpiyonluğa oynarken öyle bir risk alınmazdı.

      Holosko göstereceği performansa bağlı olarak aldığımızın iki katına verebileceğimiz potansiyelde bir oyuncu. O yüzden verilen para biraz yüksek olsa da felaket bir rakam değil.

      Oyunculara gelince, Burağa ah vah edenler 30 haftadır dalga geçerken, küfür beddua ederken düşünselerdi, sen kendi futbolcuna sahtekar, beceriksiz, kazma, ruhsuz, artist gibi yakıştırmalar yaparsan elalemin takasta akbul ettiğine bile dua etmek zorunda kalırsın. bir seozndur kendi oyuncumuzu kötülüyoruz sonra da neden gönderildi diyoruz, enteresan.

      Koray için diyecek fazla birşey yok, günü gününe uymuyordu bu sezon, yaşı da gelmişti, takımda tutulabilirdi ama satmaya kalksak 300bin euro veren çıakcağını sanmıyorum.

      #1679188
      Alvaro_Tello
      Katılımcı

        Arkadaşlar bentransferi doru buluyorum.
        Nedeni:Şimdi önce buraktan bahsedelim burak sizce iyi oynayan bi forvetmi zaten burak artık hiç oynayamazdı forvette nobre-bobo varken burak zor oynar şimödi burak gitmesi doru size sölim holosko için marsilya 7milyon önermis beşiktaşta burakın fiyatı 2 milyon korayın 1 milyon holoskoya 5milyon versek ordanda 3 milyon etti 8 marsilyanın verdiği paradan 1milyon üstün.bide fahri tatan kiralık o geleçek bölece ne olacak göbekte cısse olcak yedeğide fahri olacak korayada gerek kalmamıs olacaz.marsilya 7 milyon verio ve biz sanki 8 milyon veremeyiz arkadaşlar marsilya 7 verio die biz 8 milyon veremezmiyiz?higuanla diatta da gitsin onlardan çıkan paraylada tecrübeli milli takım forması giyen bi yıldız alarıs.fikrimi doru buluyomusunuz?

        #1679204
        murti77
        Katılımcı
          muhammedzubeyr;534338 wrote:
          ertugrul hocaya laf yok nasıl taraftarsın sen,
          :pcguru:

          aynen katılıorm yaa dikkatimi cekti her msjında ertugrula laf sokuosuna anlamadım gitti yaa cok heyecanlısın içini döküosun yada futboldan anlamıosun brz sabret yaa 3 puan gerideyiz sadece elbet güzel futbolda gelir ali tandoganı delgadoyu serdar özkanı tekrardan yıldız yapan ertugrul deil mi bu ne acele yaa

          #1679317
          qazz
          Katılımcı

            Yönetim Allahından bulsun öyle bi gidin ki bu kulüpten giderken arkanıza bakacak yüzünüz olmasın diyorum. 3. kaptan adamı gönderdiler ne idüğü belirsiz bir futbolcu için. anadoludan gelen jangi futbolcudan tam randıman aldık ki bundan alıcaz biz ha? orta saha alın derken orta saha gönderip santrfor aldılar densizler.

            #1679322
            kafkas_kartali_1903
            Katılımcı

              Eger dodruysa yazık ne 5 mılyon avro nede burak ve koray etmez bu sartlarda 5 topcu alınır olduysa yıne yanlı yaptık gıttı sermaye arkadaslar

              #1679326
              BlackHawk
              Katılımcı
                karakanat;534370 wrote:
                Oyunculara gelince, Burağa ah vah edenler 30 haftadır dalga geçerken, küfür beddua ederken düşünselerdi, sen kendi futbolcuna sahtekar, beceriksiz, kazma, ruhsuz, artist gibi yakıştırmalar yaparsan elalemin takasta akbul ettiğine bile dua etmek zorunda kalırsın. bir seozndur kendi oyuncumuzu kötülüyoruz sonra da neden gönderildi diyoruz, enteresan.

                Koray için diyecek fazla birşey yok, günü gününe uymuyordu bu sezon, yaşı da gelmişti, takımda tutulabilirdi ama satmaya kalksak 300bin euro veren çıakcağını sanmıyorum.

                Sana katiliyorum ama holosko bence bizim aradigimiz forvet degil,Manisada hep kontaatak tarzi oynuyordu,geriden gelerek,alan vardi oyniyacak!!
                Bizde bu is baska,kalabalik befansin icinde bulacak kendini,dar alanda oynamasi ve kafasiyla da gol atmasi gerek!!

                Bunlari basarabilecek mi??

                Bence cok yanlis bir transfer ama insallah basarili olur!!!!!!!

                #1679331
                gulcemal
                Katılımcı

                  5 mılyon bonservis+2mılyon koray+2 mılyon burak+yıllık 1,5 mılyon dan 1,5*3=4,5

                  yani bize malıyeti 13,5 mılyon € oda ortalama 26 mılyon ytl yapıyor

                  #1679336
                  BlackHawk
                  Katılımcı

                    Üsüne nir bardak Su icelim!!:))

                    #1679399
                    Tricky
                    Katılımcı

                      klübün paraları yalan oldu her zamanki gibi bravo başkan seninle ne kadar övünsek azdır!

                      #1679405
                      varada
                      Katılımcı

                        bukadar para verdiklerine inanmıyorum daha az bir para verilmiştir yakında işin aslı belli olur

                        #1679633
                        burock2

                          yanlış yapıosunuz beyler..holosko tutunca hepiniz görüceksiniz..bi düşünün burak napıyor bu takımda..tmm tbikide koraya bende üzüldm :)ki fenere attığı gol yeter : ) ancak mantıklı düşünelim bu takımda koray cissenin yerinde oynatılmıodu libero denilen kaleci önünde oynuordu.asıl mevkiside orası..orada i.toraman,g.zan,baki,yeni i. kaş ve halada yeni transfer alacaımız (büyük ihtimalle) dururken koray nsl forma giycekti..hadi onuda geçtim..korayı erturul hoca stoper(cissenin yeri)nde oynattı diyelim..son 1.5 seneki maçlara bakın koray orda naptı(stoperde)???ancak cisseyle pas hataları yapıp orta sahada ricoda olmayınca pas alışverişi olmuodu..ve gol yioduk..5M EURO ya gelince..holosko buna değer (bence)..he bu fikre katılmayanlar olcaktır tbikide..onuda 2.yarı başlayınca görücez..holosko bu takımda çok YA-PI-CAK.!!

                          #1679821
                          ttarlabasi
                          Katılımcı

                            bjkoh6.png

                            #1679848
                            Scarface92
                            Katılımcı

                              yuh bee bi düsünenler biz taraftarlar oluyoruz kimi aliyoruz ulan…
                              manisa 5 milyon€+burak yilmaz+koray avci
                              ulan bu demekdirki
                              holosko=5milyon+koray+burak
                              ve buda demekdirki
                              holosko=5.000.000+3.700.000+1.800.000
                              ve buda demekdirki
                              holosko yanii 2.500.000€luk adam=10.500.000
                              ben buna yuuuuuuuuuuuhh derim paralara yazik beee:secruity::eviltongue::banghead::banghead::hmpf::hmmmm2::mad:

                              #1679860
                              PascaL_NoumA_21
                              Katılımcı

                                aslında fazla yoruma gerek yok aldıgımıza göre ediyormuş:)

                                #1679874
                                aetos
                                Katılımcı

                                  Herkes ödenen paraya kafayı takmış durumda,aksi olmuş olsaydı ve daha ucuza bir transfer yapılsaydı ne denecekti acaba?Holosko 2.el bir transfer değil,henüz genç ve yıldızını gittikçe parlatmaya aday bir oyuncu ödenen para nedeniyle adamın nerdeyse bir asılmadığı kaldı.Bir lig başlasın Holoskoyu görelim ondan sonra sağlıklı bir şekilde eleştiri ve yorumlarımızı yapalım.

                                15 yazı görüntüleniyor – 61 ile 75 arası (toplam 133)
                                • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: