Forumlar › Forumlar › Forum Arşivi › Konu Arşivi › Holosko 5M € + Koray ve Burak eder mi?
- Bu konu 132 yanıt içerir, 97 izleyen vardır ve en son 18 yıl önce
Ibodaca tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Aralık 29, 2007: 9:43 pm #1679179
Siz Boboyu Lyona satacak olsanız kaça satardınız? Holosko avrupanın gelecek vadeden forvetlerinden, kendi milli takımında oynayan, günümüz futbolunda bir golcüde aranan özellik ve fizik yapıya sahip bir oyuncu. Elbette 2 milyon euroya güney amerikadan bir çok yabancı bulunabilirdi ama Bobo gibi bir tane daha tutturamayabilirdik. ŞAmpiyonluğa oynarken öyle bir risk alınmazdı.
Holosko göstereceği performansa bağlı olarak aldığımızın iki katına verebileceğimiz potansiyelde bir oyuncu. O yüzden verilen para biraz yüksek olsa da felaket bir rakam değil.
Oyunculara gelince, Burağa ah vah edenler 30 haftadır dalga geçerken, küfür beddua ederken düşünselerdi, sen kendi futbolcuna sahtekar, beceriksiz, kazma, ruhsuz, artist gibi yakıştırmalar yaparsan elalemin takasta akbul ettiğine bile dua etmek zorunda kalırsın. bir seozndur kendi oyuncumuzu kötülüyoruz sonra da neden gönderildi diyoruz, enteresan.
Koray için diyecek fazla birşey yok, günü gününe uymuyordu bu sezon, yaşı da gelmişti, takımda tutulabilirdi ama satmaya kalksak 300bin euro veren çıakcağını sanmıyorum.
Aralık 29, 2007: 9:55 pm #1679188Arkadaşlar bentransferi doru buluyorum.
Nedeni:Şimdi önce buraktan bahsedelim burak sizce iyi oynayan bi forvetmi zaten burak artık hiç oynayamazdı forvette nobre-bobo varken burak zor oynar şimödi burak gitmesi doru size sölim holosko için marsilya 7milyon önermis beşiktaşta burakın fiyatı 2 milyon korayın 1 milyon holoskoya 5milyon versek ordanda 3 milyon etti 8 marsilyanın verdiği paradan 1milyon üstün.bide fahri tatan kiralık o geleçek bölece ne olacak göbekte cısse olcak yedeğide fahri olacak korayada gerek kalmamıs olacaz.marsilya 7 milyon verio ve biz sanki 8 milyon veremeyiz arkadaşlar marsilya 7 verio die biz 8 milyon veremezmiyiz?higuanla diatta da gitsin onlardan çıkan paraylada tecrübeli milli takım forması giyen bi yıldız alarıs.fikrimi doru buluyomusunuz?Aralık 29, 2007: 10:06 pm #1679204muhammedzubeyr;534338 wrote:ertugrul hocaya laf yok nasıl taraftarsın sen,
:pcguru:aynen katılıorm yaa dikkatimi cekti her msjında ertugrula laf sokuosuna anlamadım gitti yaa cok heyecanlısın içini döküosun yada futboldan anlamıosun brz sabret yaa 3 puan gerideyiz sadece elbet güzel futbolda gelir ali tandoganı delgadoyu serdar özkanı tekrardan yıldız yapan ertugrul deil mi bu ne acele yaa
Aralık 29, 2007: 11:32 pm #1679317Yönetim Allahından bulsun öyle bi gidin ki bu kulüpten giderken arkanıza bakacak yüzünüz olmasın diyorum. 3. kaptan adamı gönderdiler ne idüğü belirsiz bir futbolcu için. anadoludan gelen jangi futbolcudan tam randıman aldık ki bundan alıcaz biz ha? orta saha alın derken orta saha gönderip santrfor aldılar densizler.
Aralık 29, 2007: 11:40 pm #1679322Eger dodruysa yazık ne 5 mılyon avro nede burak ve koray etmez bu sartlarda 5 topcu alınır olduysa yıne yanlı yaptık gıttı sermaye arkadaslar
Aralık 29, 2007: 11:51 pm #1679326karakanat;534370 wrote:Oyunculara gelince, Burağa ah vah edenler 30 haftadır dalga geçerken, küfür beddua ederken düşünselerdi, sen kendi futbolcuna sahtekar, beceriksiz, kazma, ruhsuz, artist gibi yakıştırmalar yaparsan elalemin takasta akbul ettiğine bile dua etmek zorunda kalırsın. bir seozndur kendi oyuncumuzu kötülüyoruz sonra da neden gönderildi diyoruz, enteresan.Koray için diyecek fazla birşey yok, günü gününe uymuyordu bu sezon, yaşı da gelmişti, takımda tutulabilirdi ama satmaya kalksak 300bin euro veren çıakcağını sanmıyorum.
Sana katiliyorum ama holosko bence bizim aradigimiz forvet degil,Manisada hep kontaatak tarzi oynuyordu,geriden gelerek,alan vardi oyniyacak!!
Bizde bu is baska,kalabalik befansin icinde bulacak kendini,dar alanda oynamasi ve kafasiyla da gol atmasi gerek!!Bunlari basarabilecek mi??
Bence cok yanlis bir transfer ama insallah basarili olur!!!!!!!
Aralık 29, 2007: 11:54 pm #16793315 mılyon bonservis+2mılyon koray+2 mılyon burak+yıllık 1,5 mılyon dan 1,5*3=4,5
yani bize malıyeti 13,5 mılyon € oda ortalama 26 mılyon ytl yapıyor
Aralık 30, 2007: 12:00 am #1679336Üsüne nir bardak Su icelim!!
)Aralık 30, 2007: 1:41 am #1679399klübün paraları yalan oldu her zamanki gibi bravo başkan seninle ne kadar övünsek azdır!
Aralık 30, 2007: 2:01 am #1679405bukadar para verdiklerine inanmıyorum daha az bir para verilmiştir yakında işin aslı belli olur
Aralık 30, 2007: 11:28 am #1679633burock2
yanlış yapıosunuz beyler..holosko tutunca hepiniz görüceksiniz..bi düşünün burak napıyor bu takımda..tmm tbikide koraya bende üzüldm :)ki fenere attığı gol yeter : ) ancak mantıklı düşünelim bu takımda koray cissenin yerinde oynatılmıodu libero denilen kaleci önünde oynuordu.asıl mevkiside orası..orada i.toraman,g.zan,baki,yeni i. kaş ve halada yeni transfer alacaımız (büyük ihtimalle) dururken koray nsl forma giycekti..hadi onuda geçtim..korayı erturul hoca stoper(cissenin yeri)nde oynattı diyelim..son 1.5 seneki maçlara bakın koray orda naptı(stoperde)???ancak cisseyle pas hataları yapıp orta sahada ricoda olmayınca pas alışverişi olmuodu..ve gol yioduk..5M EURO ya gelince..holosko buna değer (bence)..he bu fikre katılmayanlar olcaktır tbikide..onuda 2.yarı başlayınca görücez..holosko bu takımda çok YA-PI-CAK.!!
Aralık 30, 2007: 1:31 pm #1679821
Aralık 30, 2007: 1:57 pm #1679848yuh bee bi düsünenler biz taraftarlar oluyoruz kimi aliyoruz ulan…
manisa 5 milyon€+burak yilmaz+koray avci
ulan bu demekdirki
holosko=5milyon+koray+burak
ve buda demekdirki
holosko=5.000.000+3.700.000+1.800.000
ve buda demekdirki
holosko yanii 2.500.000€luk adam=10.500.000
ben buna yuuuuuuuuuuuhh derim paralara yazik beee:secruity::eviltongue::banghead::banghead::hmpf::hmmmm2::mad:Aralık 30, 2007: 2:03 pm #1679860aslında fazla yoruma gerek yok aldıgımıza göre ediyormuş
Aralık 30, 2007: 2:10 pm #1679874Herkes ödenen paraya kafayı takmış durumda,aksi olmuş olsaydı ve daha ucuza bir transfer yapılsaydı ne denecekti acaba?Holosko 2.el bir transfer değil,henüz genç ve yıldızını gittikçe parlatmaya aday bir oyuncu ödenen para nedeniyle adamın nerdeyse bir asılmadığı kaldı.Bir lig başlasın Holoskoyu görelim ondan sonra sağlıklı bir şekilde eleştiri ve yorumlarımızı yapalım.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.