Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2008, 04:14   #1
tyler durden
Banned
 
tyler durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Steples Center'da Harmandalı

Staples Center'da HarmandalıHidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Orlando Magic'in, Staples Center'da L.A. Clippers ile oynadığı karşılaşmayı 600 Türk seyirci izledi. Bir grup Türk, salonda Harmandalı ve Kasap Havası oynadı.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Orlando Magic, deplasmanda karşılaştığı Los Angeles Clippers'ı Hidayet Türkoğlu'nun muhteşem performansı ile 106-113 yenerken tribünlerden de milli oyuncuya büyük destek geldi.

Staples Center'da oynanan mücadeleye gelen 600 Türk seyircinin de desteğini alan Hidayet Türkoğlu maçın da yıldızı oldu.

Mimar-Mühendis Salih Eroğlu'nun organize ettiği buluşmaya yaklaşık 600 Türk vatandaşı katıldı. 1 ay önceden hazırlanan geceye Tüurkiye'de yaptırılan Hido yazılı kırmızı-beyaz t-shirtler getirtildi.

Aralarında Türkiye Başkonsolosu Hakan Tekin ile Azerbaycan Başkonsolosu'nun da yer aldığı seyirciler, Staples Center'da Türkiye atkıları ve t-shirtleri ile renkli görüntüler oluşturdu.

Maç öncesi Staples Center'da Harmandalı ve Kasap Havası oynanırken dev ekranlarda Türkiye'nin tanıtım DVD'si gösterildi.Click the image to open in full size.

Hidayet Türkoğlu, maçın ardından sahaya dönerek kendisini izlemeye gelen taraftarlarla buluştu ve bol bol resim çektirip imza dağıttı.

Karşılaşma sonrası bir basın mensubunun, "Seni desteklemeye gelen bu insanlar kim?" sorusuna milli oyuncu, "Burada yaşayan Türkler, biz böyleyiz, birbirimizi destekleriz. Beni destelemeye gelmişler çok memnun oldum bu geceki motivasyonum onlar oldu" diye cevap verdi.

ntvspor.net
__________________
Click the image to open in full size.

Sen her şeyi biliyorken,
Ben her şeyi göze almışken,
Sana uzaktan kıvranmak,
Nasıl acılı bir kanserdir bilemezsin!
tyler durden Ofline   Alıntı ile Cevapla