Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2008, 11:49   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beklemeye kaldı (Vedat Okyar )

İlk önce şunu söylemek istiyorum; Bu sahaya çıkıp top oynayan çocuklara şu hataların içinde oldunuz, sevaplarınız hatalarınızın önüne geçemedi demek ayıp olur. En azından ben demem. Hakemler için de aynı şeyi söylüyorum. Futbolcular nasıl top oynamakta zorlanıyorlarsa, hakemler de pozisyonlarda faul mü değil mi, yerine geldiklerinde iyi süzemiyorlar, hatalı düdük de çalabiliyorlar. Bu nedenle onlara da fazla yüklenmemek gerek. Gelelim sadede;

Beşiktaş, kendi ayağınla kazanacağı bir maçı kazanamadı, beklemeye kaldı. Başkasının ayaklarından çıkacak olan skorlar, ya Beşiktaş’ı erken terhis edecek ya da Beşiktaş devam edecek. Sahanın müsaade ettiği kadar top oynandı. Kalite aramak, öküzün altında buzağı aramaya benzer.

DEFANS S.O.S. VERDİ

İlk yarı birer pozisyon var. A.Gücü’nünkü gol oldu, Nobre’nin kafasını rakip kaleci tuttu. Onun dışında akılda kalan hiçbir pozisyon yok. Beşiktaş’ın yediği gol yine komik. Hele rakip, Ali Tandoğan’ın 18 içinde iç organlarından geçti. İkinci yarı Beşiktaş 20 dakikada maça soyundu, golü de buldu. Ondan sonra 1-2 pozisyon daha var. Ama A.Gücü’nün de çok gol pozisyonu var. Saha kötü mötü diyoruz ama Beşiktaş defansı S.O.S veriyor.

Rakibe çok kullanma sahası bırakıyor. Bu takıma iyi bir stoper alınmazsa ‘eyvah’ diyorum. Kaleci Hakan’a da 2 lafım var. Benim güzel kardeşim, senin önünde oynayan 4 adam favkalade sahalarda bile topu iyi kullanan futbolcular değil. Buz üstünde nasıl iyi olacaklar? Elle oyun başlatıyorsun, o top en çabuk yine sana geliyor.

A.Gücü, Bolu’dan gencecik bir çocuk almış. Adı da Gökhan. Golü de attı, Beşiktaş’ı da hallaç pamuğu gibi... Fiziği de iyi, gol yerine girmesi de iyi, oynama iştahı da. İnşallah futbol için yaşar da, Türk futbolu yeni bir yıldız kazanır.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla