Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 11:52   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon13 Tümer'in Yunanistan teması

Click the image to open in full size.
Tümer'in Yunanistan teması
18 Ocak 2008 Cuma 09:23
Tümer Metin'e de Yunanistan yolu gözüktü. Skoda Xanthi ile görüşülüyor...

Fenerbahçe yönetiminin verdiği özel izinle uzun süredir yurt dışında kendisine kulüp arayan Tümer Metin'in, Yunanistan Birinci Ligi takımlarından Skoda Xanthi'ye transfer olacağı bildirildi.

Askerlik problemi olan Fenerbahçe Ülkerli milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, Yunanistan ekibi PAOK'la anlaşmasından sonra, 31 Ocak'a kadar yurt dışında kulüp bulamaması halinde askere gitmek zorunda kalacak olan Tümer'in de, Komşu'ya gideceği kaydedildi. Milli futbolcunun, menajerinin, Yunan ekibiyle yaptığı görüşmelerin sonucunu beklediği ve anlaşma sağlanması halinde Yunanistan'a giderek sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

ÜÇ YIL OYNAMASI LAZIM

Askerlik yasasında profesyonel futbolcuların silah altına alınma yaşını 38'e çıkaran değişikliğin yapılmaması yüzünden yurt dışına çıkmaya çalışan, 14 Ekim 1974 doğumlu Tümer, 31 Ocak'a kadar kulüp bulamazsa birliğine teslim olmak zorunda kalacak. Sarı - lacivertli futbolcunun, Skoda Xanthi veya bir başka takımla sözleşme imzalarsa bedelli askerlikten yararlanabilmek için mevcut yasalar gereği en az 3 yıl yurt dışında kalması gerekiyor.

YAZIKLAR OLSUN BU OYUNCU BİZDE OYNADI
VE ŞU AN ASKERE GİTMEMEK İÇİN NELER YAPIYOR.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline