Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2008, 19:47   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Seri bozulur mu?

Seri bozulur mu?

En son Kasım 2000'de Chelsea FC'yi mağlup edebilen Everton, Çarşamba gecesi, FA Cup Yarı Final İkinci Maçı'nda Chelsea'yi ağırlayacak.

8 Ocak'ta yapılan karşılaşmayı Chelsea, uzatma dakikalarında Shaun Wright-Phillips'in golüyle 2-1 kazanırken, Andy Johnson, Chelsea'ye yeneceklerine inandığını ifade etti.

Chelsea'yi Goodison'da 40.000 kişilik bir kalabalığın beklediğini belirten Johnson, taraftarn desteği ile gülen tarafın kendileri olacağını iddia etti.

Birmingham'da oynarken, Lig Kupası'nda Liverpool'a karşı penaltı kaçıran Johson, 2001 yılından beri bugüne çok şeyin geride kaldığını ve penaltı atışının kendisi çok daha güçlü hissetmesini sağladığını belirtti.

Chelsea'de sakatlığının ardından forma giymesi beklenilen Frank Lampard'ın durumunda bir gelişme olmadığı ve 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı açıklanırken, Birmingham City ile yapılan karşılaşmada sakatlanan Shaun Wright-Phillips'in maç saatinde, oynayıp oynamaycağına karar verileceği belirtildi.

Salı gecesi yapılan karşılaşmada, Tottenham Hotspur sahasında konuk ettiği Arsenal'i 5-1 mağlup ederek, 9 yılın ardından ilk kez galibiyete ulaşmış ve Carling Cup'ta finale yükselmişti.

Wembley Stadyumu'nda yapılacak olan final mücadelesi 24 Şubat'ta oynanacak
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla