Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2008, 00:56   #1
VelvetVamp
 
VelvetVamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Mor Tişört" -Gizem ve Aşk-

Gün çoktan ağarmıştı .. ben geceden aynanın karşısındaydım ve hala, akmış makyajımı seyrediyordum..damarlarım gittikçe morardı gözlerimde ağladıkça..

Seni ilk gördüğüm gün giydiğin mor tişört şimdi benim bedenimde..sıska denilemez ama zayıftın..onca hamburgeri yedikten sonra hala rahat nefes alabilmiştin..zayıftın ama yiyordun da..ısırdığın her lokma dilinle harmanlanırken, ne kadar rahat olduğunu düşünüyordum..keşfetmek istedim seni o an..hiç tanımadığın bir insana nasıl bu kadar içten gülümseyebildin, bana nasıl öyle baktın..şimdi kavrıyorum düşüncelerinin inceliğini..

Seni ilk gördüğüm gün giydiğin mor tişört şimdi benim bedenimde ..ve sıcacık.. gülümseyişin gibi.
Bayılmışım..güneşten nefret ederim, başıma geçmiş olmalı sarı zehri..gözlerini gördüğüm an,hayal meyal hatırlıyorum baygındım çünkü..eğilip kucağına aldın beni..ayıldım ve kendi ayaklarım üstünde durmak istedim.. narince bıraktın, sendeledim.omzumdan tuttun yeniden..koluna girdim, bir kafeye girdik..
Kimdik?? Konuşmadık o dakikalarca..başımı kaldırıp baktığımda yeniden yabancılığına, gülümsedin bana..iyi misin dedin ilk..evet dedim ilk..anlık seslerimiz sessizliğimizde kaynaştı ..açtın sanırım ama beni ve bayılmamı bahane ederek 6 hamburger söyledin..sonunda hepsini sen yedin..

Ruhun güzel senin sevgilim..benim küçük sevgilim..
Tanımadığım bir sürü ses bağırıyordu bana.. ve ben ağlıyordum durmadan ..sanki gözyaşı değil de civa damlıyordu gözlerimden. Her damla daha da acıtıyordu..müjgan daha sıkı sarılıyordu kendine..ve pınarlarım titriyordu acıdan..
Yalnızdım evde..karanlıktı. sesler gittikçe korku salıyordu üzerime..uyumaya çalıştım..sabah oluyordu. Birkaç saatlik uyku yetti sanırım..uyandığımda sesler fısıldaşıyordu .kalabalıktılar ve sanki emrediyorlardı..evden çıkmak istedim..bir kaç kutu bira içmeliydim..insanlar, yavaş yavaş sokağa çıkıyorlardı..gittim tekele ..içtim..içtim..içtim…hala ayıktım . bir yere gidiyordum ama tam hatırlamıyorum ..bayılmışım…


Seni ilk gördüğüm gün giydiğin mor tişört şimdi benim bedenimde..
Aşık olmuştum sana..
Altıncı ve son hamburgerinin son ısırıklarıydı.
Sen yutkunurken ‘aşık oldum’ dedim..durdun, baktın .gülümsemedin bu kez..hoşuna gitmedi belki . kola da bitti..hamburgerler de ..sözler de bitti..geçmişteki sesler de..
‘Mor yakışmış sana ‘ dedim.’çok severim bu rengi’..sağol dedin..asabiydin..
-duymadın mı aşık oldum….sana aşık oldum
-hayır olmadın
-oldum..istiyorum seni…farklısın
-gitmeliyim
-gitme…….baksana. sana düşlerimden bahsedeyim ister misin?
-bayılmıştın..yardım ettim..iyi görünüyorsun ve ben gidiyorum..iyi günler
-küçük sevgilim..Gidemezsin!!!

ve gitmedin sevgilim…içimdeki morlukları gör diye kendime aldım seni..evine gittik..sevgili…seni istiyordum ve beni istedin..mor tişörtünü çıkardım..ama sonra sen gittin..yoktun..zerre kalmadı senden.. Seni ilk gördüğüm gün giydiğin mor tişört şimdi benim bedenimde sevgili…
sıcacık..ıslak..
gel sevgilim..meleğim ..mor düşlerimin ilahı..melek sevgilim..bu kadar iyi olma..gitme..
üzgünüm, galiba incittim seni sevgili ..konuşsana..kanıyorsun…başını bedeninden ayırırken acımadım ki hiç..benimsin çünkü..
sevgili…kimsin?..neden buradasın? Dinliyor musun beni..
bak küçük sevgilim ne de yakıştık..bak aynadaki portrene..
başın, başım ve Seni ilk gördüğüm gün giydiğin mor tişört şimdi benim bedenimde…bedenin nerde??
Mutluluktan ağladım sevgili ..şimdi lacivert sirenli şeytanlar gelip beni almadan, son kez bak sen de gözümden akan makyaja….




DipNot : Sevgilim Fatma'nın eseridir .. Tarafsız olarak bakıyorum edebi yazılara ve muhteşem kalıplarıyla , güçlü kalemiyle çok etkileyici kısa bir hikaye çıkarmış karşımıza !
Size de sunmak istedim bu yazısını .. Umarım beğenmişsinizdir =)
__________________
Beşiktaş'ım...hayat sensin!!
VelvetVamp Ofline   Alıntı ile Cevapla