Adım adım zirveye

Forumlar › Forumlar › Beşiktaş › Futbol › Adım adım zirveye

6 yazı görüntüleniyor – 1 ile 6 arası (toplam 6)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1172205
    Meric
    Katılımcı

      Adım adım zirveye
      "İstikrarlı yürüyüşümüz sürüyor. Puan farkını kapattık, emin adımlarla zirveye çıkıyoruz. 2-3 hafta sonra koltuğu alırız".

      HEDEFE KOŞUYORUZ
      Beşiktaş kaptanı İbrahim Üzülmez, adım adım zirveye yürüdüklerini söyledi. İstikrarlı bir çıkış yakaladıklarını ifade eden İbrahim, "Önce puan farkını kapattık. Şimdi yakaladığımız seri sayesinde hedefe doğru koşuyoruz" dedi.

      14 MAÇTA 42 PUAN!
      Kaptan şöyle devam etti: "Bu tempoda gidersek [IMG]http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D%3D[/IMG]2-3 hafta sonra liderlik koltuğuna otururuz. Bunun için acele etmiyoruz. Önemli olan son düdükte zirvede olmak. 14 maçımızdan 42 puan hedefliyoruz, bunu başaracak gücümüz var."

      #1708872
      tyler durden
      Katılımcı

        Önümüzdeki 3 maçı kazanırsak kesinlikle lideriz..

        #1708886
        Pritt
        Katılımcı

          önümüzdeki üç maçda kolay değil.

          #1708929
          Meric
          Katılımcı

            42 puan biraz zor tabiki,derbiler çok önemli ve sahamızda oynuyoruz kayıpsız atlatırsak gerisi kolay

            #1708963
            kartalim_
            Katılımcı

              Önümüzdeki bir ay içerisinde oynayacağımız Kayseri ve Denizli deplesmanı ve evimizde oynayacağımız gs maçını kayıpsız atlatırsak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geçmiş oluruz.Futoblcularda özgüvenlerini tamamen kazanmış olurlar…Kayseri veya denizli maçlarından birinde 2 puan kaybetme lüksümüz belki olabilir ama gs maçını kesinlikle kazanmalıyız.

              #1708965
              izmirHAKAN
              Katılımcı

                valla artık puan kaybını yaşayan alta gider çünkü 4 taklım çekişiyor şampiyonlukta puan kaybetmememiz lazımmmm

              6 yazı görüntüleniyor – 1 ile 6 arası (toplam 6)
              • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

              Yayımlandı

              kategorisi

              yazarı:

              Etiketler: