Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2008, 10:36   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri provası!

Kayseri provası!
Click the image to open in full size.

Baki ve İbrahim Toraman'ın ligde forma giyemeyeceğini göz önünde bulunduran Beşiktaş'ın hocası savunmada değişikliğe gitti.
3.2.2008



Sarı kart cezalısı
Son dönemde sakatlıklar ve cezalar sebebiyle ciddi kadro sıkıntıları yaşayan Beşiktaş’ta teknik heyet yeni çözüm arayışları üretiyor. Aradan sonraki ilk lig sınavını Kayserispor’a karşı verecek olan Siyah-Beyazlılar’da bu karşılaşmanın provası dün geceki Çaykur Rizespor müsabakasında yapıldı. Sarı kart cezalısı olan İbrahim Toraman ve Baki’nin Kayserispor maçında oynayamayacağı ihtimalini göz önünde bulunduran Ertuğrul Sağlam, savunmada değişiklik yaptı.
Gökhan ve İbrahim Kaş
Kupa mücadelesinde Gökhan Zan ile İbrahim Kaş’ı birlikte oynatarak ikilinin performansını yükseltemeyi hedefledi. Dün sahalara dönen Gökhan Zan, en son 3 Kasım’da Fenerbahçe ile oynanan lig maçında forma giymişti. Beşiktaş’ın hocası, kale konusundaki geleneği ise bozmadı. Süper Lig sınavlarında eldivenleri Rüştü’ye teslim eden Ertuğrul Sağlam, Türkiye Kupası’nda ise daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi Hakan Arıkan’a şans tanıdı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla