"Tjikuzu’yu istiyorum"

Forumlar › Forumlar › Beşiktaş › Futbol › "Tjikuzu’yu istiyorum"

15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 21)
  • Yazar
    Yazılar
  • #1172853
    bjk_bjk
    Katılımcı

      "Tjikuzu'yu istiyorum"
      Ertuğrul Sağlam, İ.B.Belediye'de forma giyen Namibyalı Tjikuzu'nun alınmasını istedi

      Beşiktaşımızın Teknik Direktörü, Ertuğrul Sağlam yine transfer istedi. Beşiktaşımızda göreve başladıktan sonra siyah beyazlı takıma Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Diatta, Cisse, Higuain, Atilla Özmen, Hakan Arıkan, Holosko, Tello ve Gordon Schildenfeld’i takıma kazandıran teknik patronumuz bir transfer daha istedi. Hürriyet Gazetesi'nin 5 Şubat tarihil haberine göre, ikinci yarının başlamasıyla birlikte hücum gücünü güçlendiren ancak savunmadaki açığına bir çare bulamayan Sağlam, Hırvat Gordon’dan sonra İstanbul Büyükşehir Belediye’nin Namibyalı oyuncusu Tjikuzu’nun alınması için yönetimle görüştü.

      Sorunumuz çözülür
      Yaptığı transferlerin yanı sıra Mustafa Doğan, Murat Şahin, Ramazan, Ali Güneş, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Burak Yılmaz, Koray Avcı ve Fahri Tatan’la yollarını ayıran genç çalıştırıcı, başkanımız Yıldırım Demirören’e bu oyuncunun son isim olacağını söyledi. Sağlam, "Sistemde bir sorun yok. Oyuncularımız şampiyonluğa inanıyor. Yeni transferlerimiz de takıma çabuk uyum sağladı. Ancak savunmanın daha iyi olması ve toparlanması için İstanbul Büyükşehir Belediye takımında oynayan Tjikuzu’yu kadromuza katmalıyız. Eğer alınırsa büyük bir sorunumuz çözülür" dedi.
      Engin görüşecek
      Menajerimiz Sinan Engin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yöneticileri ile bir araya geleceğini ve 2 gün içinde bu transferi bitirmek için çalışacaklarını söyledi. Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş’ın başarısı için çırpınıyor. Çok iyi niyetli ve çalışkan bir arkadaşımız. Beşiktaş’ı hedeflerine götürecek bilgi ve birikime sahip özellikler taşıyor. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını birlik içinde aralıksız olarak sürdürüyoruz."
      Bir ara Galatasaray’ın da transfer listesine giren Tjikuzu, Ç.Rize’deki performansının ardından sezon başında İstanbul BŞB’ye gelmişti.

      Kaynak: Hürriyet

      #1715671
      Meric
      Katılımcı

        kesinlikle harika bir yedek olur,ben de uygun bir fiyata alınması taraftarıyım

        #1715679
        PascaL_NoumA_21
        Katılımcı

          alınsın bakalım ertuğrul daha neler isticek

          #1715714
          ishakbjk
          Katılımcı

            inş gelir saglan orta saha topu oyuna iyi kuruyor kesınlıkle inceman ve tjikuzu alınması gerekıyor

            #1715719
            _HaLiT_
            Katılımcı

              bnce kesin alınmalı

              #1715726
              suvaribey
              Katılımcı

                bnce kesinlikle altrnatif adamı alınmasında yarar var

                #1715737
                bjk19.03
                Katılımcı
                  alvaro_rodrigo_tello;578489 wrote:
                  alınsın bakalım ertuğrul daha neler isticek

                  ertuğrul hocayla beraber bot bağladın galiba.ayrıca alsa bi kulp takarsınız almasa bi kulp takıyosunuz. ertuğrul hocaya kızacağınıza yönetime kızın

                  #1715743
                  donjuan_84_
                  Katılımcı

                    seyrettim bu adamı iyi adam iyi bir yedek olur eger fiyat uygunsa alalım

                    #1715752
                    bjkfan
                    Katılımcı

                      akın a karşı takas olsaydı keşke

                      #1715802
                      rejeb
                      Katılımcı
                        bjkfan;578571 wrote:
                        akın a karşı takas olsaydı keşke

                        cidden ya akın zaten nerdeyse bedavaya gitti

                        #1715812
                        UuRCaN
                        Katılımcı

                          derin kadro olmak zorunda alınsın bence…

                          #1715821
                          mrve_bJk
                          Katılımcı

                            alınırsa şu yediğimiz komik goller mazide kalır diyorum. çift ön libero oynadığımız yani büyük maçlarda katkı sağlar bize. cisse hücuma , tjikuzu savunmaya destek olur.
                            üç forvetle oynadığımız maçlarda ise yedek bekler. iyi bir yedek olur yani cisse için iyi alternatif. alınırsa ciddi söylüyorum acayip takım oluruz. ve bu takım bu yıl şampiyon olursa , seneye görürsünüz , kesinlikle çok daha iyi olur.

                            #1715849
                            PascaL_NoumA_21
                            Katılımcı
                              bjk19.03;578555 wrote:
                              ertuğrul hocayla beraber bot bağladın galiba.ayrıca alsa bi kulp takarsınız almasa bi kulp takıyosunuz. ertuğrul hocaya kızacağınıza yönetime kızın

                              arkadaş legro.yu istemeyen carlton coleyi istemeyen ben miyim ne kulübe kızcam yönetim ertuğrulun her istediğini yaptı ertuğrul yapamadı

                              #1715874
                              bjk19.03
                              Katılımcı
                                alvaro_rodrigo_tello;578675 wrote:
                                arkadaş legro.yu istemeyen carlton coleyi istemeyen ben miyim ne kulübe kızcam yönetim ertuğrulun her istediğini yaptı ertuğrul yapamadı

                                ilk olarak ertuğrul hoca
                                ikinci olarak legroya bazı yöneticiler fazla diye karşı çıkmış ertuğrul hocada ben zan ile toramnla devam edicem legro gelirse bunlardan birini kesmem gerek demiş.c.cole ise tecavüz skandalı yüzünden olmadı diye biliyorum.
                                ya diyelim ertuğrul hoca yanlış yaptı hemen üstünü mü çizelim. al şimdi hatasını anladı baktı ucuz adam alıp durumu idare edersem beni kurban edicekler adam gibi adam alırım dedi.
                                istediği adamlar 1-melberg-2-coloccini 3-meite gelen kim? bi holoskoyu istedi dünya para verdiler hocanın her istediği alındı oluyor. tıpkı ailtonda olduğu gibi.
                                ama delgado neydi ne oldu tello – cisse – holosko -serdar ö. çok iyi kimse demiyor.
                                delbosqe juan franı getirdi şimdi adam nerde oda mı tecrübesiz. zico çok mu tecrübeli. yok barışı beğenmedi yok legro yu istemedi. bunları istemedide istedikleri alındımı.
                                AYRICA HAKEM HATALARI OLMASA ALAYINIZ ADAMA TAPARDINIZ

                                #1715875
                                mrve_bJk
                                Katılımcı
                                  alvaro_rodrigo_tello;578675 wrote:
                                  arkadaş legro.yu istemeyen carlton coleyi istemeyen ben miyim ne kulübe kızcam yönetim ertuğrulun her istediğini yaptı ertuğrul yapamadı

                                  tello bence bu mevzuyu çok uzattın , her bulduğun yere yazılmaz bunlar. geçti gitti artık. kolot yaptığı açıklamalarla takıma zarar vermekten başka birşey yapmıyor şu anda.

                                15 yazı görüntüleniyor – 1 ile 15 arası (toplam 21)
                                • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

                                Yayımlandı

                                kategorisi

                                yazarı:

                                Etiketler: