Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2008, 10:39   #1
aLi rıZa
besiktaş jk
 
aLi rıZa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Kız gibi oynuyoruz'

Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ta Asbaşkan Levent Erdoğan'dan olay sözler: 'Çekirge, atlayışlarını bitirmiştir. Bayan takımı gibi oynuyorlar. Çaba yok, mücadele yok. Sanki kilo vermeye gelmişler.'
12.2.2008



‘Bu ciddiyetle sonuç hüsran’
Kayserispor karşısında alınan 2-0’lık yenilgi, Beşiktaş’ı karıştırdı. Zaman zaman sert çıkışlar yaparak dikkat çeken Asbaşkan Levent Erdoğan, bu kez açtı ağzını yumdu gözünü... İşte, teknik heyet ve futbolcuları hedef alan Erdoğan’ın olay sözleri: “Çekirge, atlayışlarını bitirmiştir. Beşiktaş teknik kadrosu ve futbolcusu, dişini tırnağına takmadığı takdirde netice hüsrandır. Bu oyun tarzıyla, gayri ciddi futbol anlayışıyla netice almak zor. Herkes pabuçlarını önüne alıp düşünmeli. Bu camiaya, bu fedakâr taraftara karşı haksızlıktır...”
‘Hepsi ücretini alıyor ama...’“Bayan takımı gibi futbol oynanıyor. Çaba ve mücadele yok. Antrenman maçında oynar gibi sahaya çıkıyorlar. Sanki kilo vermeye gelmişler. Hepsi ücretini alıyor. Her türlü fedakârlığı yapıyoruz, ama takımdaki bu rehavetin nedenini çözemiyoruz. Birbirlerini ateşleyeceklerine, rehavete sokuyorlar. Evet, önümüzde daha uzun bir maraton var. Ancak Kayseri’de aldığımız kötü netice son olmazsa, şampiyonluğa el sallamak durumunda kalacağız. Bundan sonraki maçlarda, özellikle de derbilerde puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Bunu, takımdaki herkes bilmeli.”




Fanatik
aLi rıZa Ofline