Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2008, 20:07   #1
jaSmin

jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Şubatta yalnızlığın ilaçları

* Dans edip eğlenin

* Bütün sevgilisiz kız arkadaşlarınızı toplayıp 14 Şubat gecesi parti verin. İçip, felekten bir gece çalıp, kahkahalar atın. Neşelenin...

* arkadaşlarınızla sinemaya gidin ama korku filmi seçin. Filmin geriliminden aklınıza başka hiçbir şey gelmeyecektir.

* Bir çiçek alıp annenize gidin. "Anneler günün kutlu olsun anneciğim" deyin. Annenizin şaşırmasına aldırmayın.

* Evdeki bütün takvimlerden "14 Şubat" tarihli yaprağı kopartın ya da karalayın.

* Sevgilisizler için son 14 Şubat'larda pek moda olup, barlarda düzenlenen bekarlar partisine katılın, dans edip coşun. Hatta yeni biriyle tanışmanız ihtimali bile olur.

* Geçen sene arkadaşınızın aldığı, kurutup sakladığınız gülü çöpe atın. Gidip kendinize yeni ve taze bir gül alın. "Kimseden gül gelmesine ihtiyacım yok, ben kendimi çok seviyorum" deyin.

Halinize şükredin

* Arkadaşınızın kocasını başka biriyle gördüğünüz günü hatırlayın. "Ya ben de evli olsaydım da şimdi aldatılıyor olsaydım, iyi ki kocam mocam yok" deyin.

* Yukarı kattaki evli çiftin kavgasına kulak verin ve "Ya şimdi benim de sevgilim olsaydı ve evlenseydik ve böyle bağrışsaydık, iyi ki sevgilim yok, yaşasın" deyin.

* Tek başınıza eğlenceli bir tura katılıp, tatile çıkın. İşte size birileriyle tanışmak için bir fırsat daha.

Kendinize hediye alın

* Sevgilisiyle yeni ayrılan arkadaşınızın ağlayan sesini küçük bir teybe kaydedin. 14 Şubat'ta dinleyip mutlu olun.

* Sizi çok beğenen ama sizin hiç beğenmediğiniz birinin yemek teklifini sırf o akşam yalnız olmamak için sakın kabul etmeyin. Hiç olmaması, kötüsüyle olmaktan iyidir.

* Sevgiliniz olsaydı ona alacağınız hediyenin parasıyla, geçen gün vitrinde görüp beğendiğiniz kazağı kendinize hediye edin.

* Pijamalarınızı giyin, patlamış mısır ve kola alıp, televizyonda AVRUPA YAKASInı seyredin.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla