Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 08:55   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 'Puan kaybına son'

Bobo ve Tello'nun dönüşüyle güçlerinin artacağını belirten Sağlam, "Denizli'yi yenerek, Rize ve Galatasaray maçları öncesi moral bulacağız" dedi.
20.2.2008



‘Rekabetin artması iyi’
Turkcell Süper Lig’de cuma günü Denizli’ye konuk olacak Beşiktaş, 3 puana kilitlendi. Elde edecekleri galibiyetin Çaykur Rize ve Galatasaray maçları öncesinde büyük moral olacağını belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “İyi bir futbol ve mücadeleyle rakibimizi yenip, daha sonra rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Sakat Bobo ile cezalı Tello’nun dönüşleri takımımıza güç katacak. Yeniden güzel bir rekabet ortamı doğacak. Ve tabii formayı hak eden giyecek” dedi.

‘Gençler şans bulacak’
“Bundan sonra puan kaybetmememiz gerektiğini biliyoruz” diyen Sağlam, şöyle devam etti: “Genç futbolcularımıza mümkün olduğunca fazla şans vermeye ve Türk futboluna sunmaya çalışıyoruz. Bir taraftan yarışmacı bir takım olarak hedeflerimizin doğrultusunda mücadele verirken, bir taraftan da Beşiktaşımız’a ve Türk futboluna yetenekler kazandırmak da bize mutluluk veriyor. Gençler hakkındaki bu düşüncelerimiz oyuncularımızın da coşkusuyla birleşip, bundan sonra devam edecek.”



Kısa...Kısa...



Kale yine Rüştü’de
Ankaraspor maçında hatalı goller yediği gerekçesiyle eleştirilen Rüştü’ye teknik ekip sahip çıktı. Lig’de Rüştü, Kupa’da Hakan’ı oynatma kararı alıp bunu oyuncularına da bildiren Ertuğrul Sağlam’ın, tecübeli file bekçisi ile yaptığı görüşmede, “Hatalar maalesef oluyor. Bunları en aza indirmeliyiz. Ancak bir maçta hata oldu diye kararımızdan vazgeçmeyiz. Lig maçlarında kale senin” dediği öğrenildi.
Golcü Bobo belirsiz
Kayseri’de ısınırken sakatlanana Bobo, takımdan hâlâ ayrı. Genç golcüyü Denizli maçında oynatmak isteyen Kartal, bu futbolcunun ağrılarının geçmemesi karşısında sıkıntı yaşıyor. Bugün test yapılacak olan Bobo için son karar yarın verilecek. Bobo, en azından bir devre de olsa oynayabileceğini belirtirken, teknik heyet yıldız oyuncuyu oynatıp yaklaşan Galatasaray derbisi öncesi riske etmek istemiyor.

Konaklama Denizli’de
Beşiktaş, lig maçı için yarın saat 16.00’daözel uçakla Çardak Havaalanına, oradan da karayolu ile Denizli’ye geçecek. Anemon Otel’de kampa girecek olan Siyah-Beyazlılar, maç saatini beklemeye koyulacak. Daha önceki yıllarda Denizlispor maçları öncesi Pamukkale’de kamp yapan Kara Kartal, kötü hava koşullarını göz önünde bulundurarak bu kez bir ilki gerçekleştirip şehir merkezinde kalacak.
Doğduğu yeri unutmadı
Gökhan Zan, doyduğu yeri de, doğduğu yeri de ihmal etmiyor. Beşiktaş’ta nice sakatlıklara karşın başarıyla mücadele eden milli futbolcu, yaşama gözlerini açtığı Hatay’ın Altınözü İlçesi Akdarı Köyü’nün ihtiyaçlarına da yetişmeye çalışıyor. Muhtar Nizamettin Balcan, Zan’ın son gönderdiği parayla köylerinin çevre düzenlemesini yaptıklarını söyledi.

Potada ceza yağmuru
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın’a, Türkiye Kupası’nda oynanan Efes maçının ardından hakemlere yönelik davranışları nedeniyle 20 gün, basketbol şube koordinatörü Hasan Bozkurter’e de 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Bir Kartal Yuvası daha
Kulübün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvaları’na bir yenisi daha eklendi. İnönü Stadı’nda açılan yeni Kartal Yuvası, Pendik Kartal Yuvası ve Akatlar Kartal Yuvası’nın ardından Ankara’da da 3. mağaza Etlik’te hizmete girdi. Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki yeni mağazanın özellikle dekorasyonu büyük ilgi görüyor.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla