Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2008, 12:57   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal sakatlık pençesinde





Beşiktaş'ta, sakatlıkları süren Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Bobo ve Mehmet'e İbrahim Üzülmez, Delgado ve Gökhan Zan da katıldı. Takım kurgusunu bir türlü oluşturamayan Sağlam, forvet ve orta sahanın defansa yardım etmesini istedi.

Ankaraspor galibiyetinin ardından gözünü Denizlispor'a çeviren Beşiktaş'ta, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri adeta revire döndü. Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Bobo ve Mehmet Sedef'in sakatlıklarının ardından kaptan İbrahim Üzülmez'in de boğaz enfeksiyonu geçirdiği açıklandı. Önceki gece serum verilen tecrübeli oyuncunun dünü evinde dinlenerek geçirdiği öğrenildi.
Bu oyuncuların yanı sıra, dikişleri olan Delgado ile sağ dizindeki ağrıları devam eden Gökhan Zan'ın da dünkü çalışmalarda yer almaması teknik heyeti telaşlandırdı. Kulüp doktorlarının Delgado, İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan'ın Denizli maçına yetişebileceklerini açıklaması bile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı rahatlatmadı.
Sakatlıklar nedeniyle takım kurgusunu bir türlü kuramayan Sağlam forvet ve orta saha oyuncularından defansa yardım etmelerini istedi. Ertuğrul hoca, ileri uçtaki oyuncularına topu mutlaka Denizlispor yarı sahasında tutmaları yönünde uyarıda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü bu şekilde defansın yükünü hafifletmek istiyor.
Nobre'nin idmanlarda oldukça hırslı olması ve savunmaya sürekli yardım etmesi nedeniyle, Ertuğrul Sağlam'ın Denizli deplasmanındaki taktiğini bu oyuncu üzerine kurması bekleniyor. Milliyet
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla