Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2008, 19:26   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ahlaksız teklif!

Click the image to open in full size.
18.03.2008 11:2

Muğlaspor-Torbalıspor maçının hakemi, Çelik’in, kendisine "Muğlaspor lehine düdük çalarsan, maddi ve manevi anlamda seni ve arkadaşlarını mutlu ederim" şeklinde şike teklifinde bulunduğunu Futbol Federasyonu’na bildirdi.
3. Lig’de son derece büyük önem taşıyan Muğlaspor-Torbalıspor maçı öncesi hakem Emre Kosif’e, Mutlu Çelik tarafından şike teklifi yapıldığı iddia edildi. Karşılaşmanın hakemi Kosif, maçtan önce Çelik’in kendisini arayarak, "Muğlaspor lehine maç yönetirsen seni ve arkadaşlarını maddi ve manevi anlamda mutlu ederim" dediğini bildirdi.
TELEFONA KAYDETTİ
Kosif’in, Süper Lig’de yıllarca düdük çalan Mutlu Çelik’in bu sözlerini cep telefonu ile kayda aldığı öğrenildi. İstanbul Bölgesi hakemi olan Kosif, Mutlu Çelik’in, "Seni ve arkadaşlarını Marmaris’te ağırlamak istiyorum. Pişman olmazsınız. Bu maç, benim için çok büyük önem taşıyor. Muğlaspor’un mutlaka kazanması gerekiyor. Muğlaspor lehine maç yönetirseniz, maddi ve manevi anlamda seni ve arkadaşlarını mutlu ederim" dediğini raporunda ayrıntılı bir şekilde yazdı.
HAKEMLER DEĞİŞTİRİLDİ
Olayı anında Merkez Hakem Kurulu aracılığı ile Futbol Federasyonu’na ileten Kosif, konu hakkında da bir tutanak hazırladı ve ayrıntılı açıklamalarda bulundu. Bu müthiş iddiayı anında değerlendiren Futbol Federasyonu, karşılaşmanın hakemlerini hemen değiştirdi ve yerine yeni atamalar yaptı. Futbol Federasyonu, Emre Kosif, Ümit Ambar, Candaş Elbil ve 4. hakem Kerem Ersoy’un yerine Tayfur Özkan, Kemal Yılmaz ve Esat Sancaktar triosunu atadı.
Eldeki tutanağı ve ses kaydını değerlendiren Futbol Federasyonu, Mutlu Çelik hakkında da gerekli işlemleri başlattı. Çelik hakkında "şike ve rüşvet" iddiası ile savcılığa şikayette bulunulacağı öğrenildi. Olayın ortaya çıkması üzerine cep telefonunu kapayan Mutlu Çelik ortadan kayboldu. Tayfur Özkan’ın başarılı bir şekilde yönettiği karşılaşmayı ise Muğlaspor 2-1 kazandı.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla