Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2008, 17:04   #1
ishakbjk
 
ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İntihar Etmek İçin Robot Yaptı ...

İNTİHAR ETMEK İÇİN ROBOT YAPTI!..


Gold Coast Bulletin gazetesindeki habere göre, Tovey'nin cesedi evinin garajını sokağa bağlayan yol üzerinde bulundu. Gazeteye göre İngiltere doğumlu olan Tovey, mutsuz ve yalnız bir hayat yaşıyordu.

Tovey'nin bıraktığı intihar mektubunda neden ve nasıl intihar ettiğini yazdığı bildirildi. Mektupta yarı otomatik bir tabancaya dört kurşun koyduğunu anlatan Tovey, silahı ve elektrikli testeresinden çıkardığı parçaları internetten indirdiği planlara bakarak kurduğu robota monte ettiğini ve tek tetiklemeyle birden fazla ateş edecek şekilde ayarladığını yazdı.

Geçtiğimiz salı sabahı robotu garaj yolu üzerinde kurup çalıştırdığını notuna ekleyen Tovey, kendini öldürmek için neden böyle gittiği konusuna açıklık getirmezken cesedinin hemen bulunabilmesi için sistemi evin dışına kurduğunu yazdı.


O bölgede çalışan marangoz Daniel Skewes, silah sesleri duyunca bay Tovey'nin evine koştuğunu anlattı. Gazeteyi olayı anltaan Skewes, "Üç el silah sesi duydum ve hemen oraya koştum. Bay Tovey'i garaj yolu üzerinde uzanmış ve başından vurulmuş vaziyette gördüm" diye konuştu. İsmini vermek istemeyen bir komşusu ise Tovey'nin ideal bir komşu olduğunu ve onu özleyeceğini, arada bir birlikte çay içtiklerini söyledi.
__________________
Click the image to open in full size.
ishakbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla