Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2008, 14:10   #5
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
NeoRock´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kadar iyi gün dostu olmayın. 1 sayı ile kaybedilmiş bir maçın ardından, ki o da mucize bir şutla oldu, adamları hainlikle suçlamak kimseye düşmez. Bu maçı başta Eurosport ile milyonlarca insan ve özelliklede Ricky Rubio'yu izlemek için gelen NBA gözlemcileri izledi. Bir oyuncu para alamadım diye belki bazı maçlarda oynamak istemez ama bu öyle bir maç değildi. Hangisi daha önce Avrupa'da yarı final oynamıştı? Bu onların kariyeri açısından da önemliydi ama şanssız bir mağlubiyet oldu. tek maç olduğu için her türlü sonuç olabilir, kimse bu takımı para için satamaz..
Katılıyorum,para için olamaz.Önlerinde böyle bir fırsat varken,kupaya bu kadar yaklaşmışken parayı kim takar Allahaşkına...Ama neden bu maça konsantre olamadıklarını merak ediyorum,özellikle Kaya ve Dalmaunun.Zarardan başka bir şey vermediler maçta.Rehavet mi yoksa başka bir şey mi?Hiç mi hırslı olunmaz böyle bir maçta aklım ermiyor valla...Tabiiki oyuncuları, takıma ihanet etti,bunlar hain diye suçlamak olmaz,sonuçta Uleb'de sadece 2 mağlubiyet almış bir takımdan bahsediyoruz...