Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2008, 17:48   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ertuğrul Sağlam’dan Açıklama

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, bugünkü idman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sağlam, kalan 4 haftada bütün maçları kazanmak istediklerini söyledi. Son haftalarda alının sonuçların Takımımız’ı şampiyonluk yolunda geride bıraktığını belirten Sağlam, “Nasıl ki son oynadığımız 4 maçta 9 puan kaybedip liderlikten olduysak, önümüzdeki 4 maçı da kazanarak yine ligde kendimize iyi bir yer bulabiliriz” diye konuştu. Bu süre içinde rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceklerini de sözlerine ekleyen Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor maçını kazanarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini ifade etti.
Liderliğin kaybedilmesi konusunda “Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerekiyordu” diyen Sağlam, “Bu durumdan hem teknik heyet olarak biz, hem de futbolcuların yanı sıra maalesef gündeme getirmek istemememize rağmen hakem hatalarının da çok büyük payı oldu. 22 yıldır futbol camiasının içinde birisi olarak hakem hataları nedeniyle hiç bir takımın bu kadar mağdur edildiğine ve geride bırakıldığına şahit olmadım” dedi.
Transfer çalışmalarından da söz eden Sağlam, “Yeni sezon için ben ve ekibim araştırmaları sürdürüyoruz. Bunlarla ilgili değerlendirmeleri sezon sonunda yapacağız. Şunu belirtmek isterim ki yabancı oyuncu transferinde sabırlı ve hoşgörülü olmalıyız. Çünkü bazen transfer ettiğiniz oyuncu gelir gelmez adaptasyon sorununu aşamayabiliyor ve kendsinden beklediğiniz verimi alamıyorsunuz. Bu tip durumlarda camia, taraftar, medya ve tüm spor kamuoyu olarak sabırlı hareket ederek kendisine ihtiyacı olan şansın verilmesi gerekiyor diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla