Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2008, 23:35   #1
havali_cocuk

havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon8 Hava Yolları ile ilgili başımdan geçen olay

Merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle buradan sesimi duyurmak ve sizleri bir konu hakkında bilgilendirmek istedim.

Benim başıma yeni geldi ve kötü bir tecrübe oldu benim için.

Aramızdaki arkadaşlardan gerek iş, gerek tatil amaçlı ulaşım araçlarından uçağı kullanmış olanlar veya kullanacak arkadaşlar vardır.

Şimdi yazdıklarım benim başımdan geçen ve güvenle özenerek seçtiğimiz, milli gurur olarak sandığımız bir Türk firmasında yaşanmıştır.

Ve bu firma bir Türk vatandaşı (belkide çok Türk vatandaşı)'nı gerek maddi gerek manevi olarak mağdur bırakmakta 10 numara bir boyut göstermiştir.

Evet bu firmanın ismi TÜRK HAVA YOLLARI..

Öncelikle başımdan geçen olayı anlatayım. Yurtdışı dönüşümde havaalanında valizimi almamla birlikte gördüğüm ilk şey (valizimin kilidinin kırılması) ve içinden alınan fotoğraf makinem.

Benim için manevi bir değer taşıyan fotoğraf makinemin tutanağını hemen tutturdum.

Ve Türk Hava Yolları tutanağımı incelemeye başladı. Bir sürü yazışmalar yaşadık. Onlara sorularımı ve düşüncelerimi ilettim...

(Uçağa biniş-iniş saattim belli, hangi personel nerede ne yapmış belli ve en önemlisi valizimi verdiğim andan itibaren cd kayıtları, kamera kayıtları olması gerekmezmi veya yer hizmetinde çalışan anlaşmalı firma başında kendi personelleri bulunmuyormu) gibi sorular. Ve ısrarla fotoğraf makinesinden ziyade içindeki fotoğraflar benim için daha önemliydi dedim. Mağdurum sözüme hiçbir olumlu bir yanıt alamadım.

Neymiş efendim, değerli eşyalarınızı yanınıza alsaymışınız... Sizce bu normalmi, bu doğrumu? Biletin üzerinde yazıyormuş eşyalarınızı almanız için 8kg yer ayırmışlarmış.. Sizlere soruyorum arkadaşlar, güvenle teslim ettiğiniz valizi sizler nasıl almak istersiniz? Valizinizin içinde değerli bir eşya olmasa bile bunun ismi, insanların özeline tecavüzde olmuyormu? Kimi insan vardır ki yırtık iç çamaşırı bile onun için maneviyat sayılabilinir.

Ama yurdum insanını böyle saçma 2 cümlelik kelimelerle kandırmasını öğrenmiş firmalar. Garantili malda bile garantiyi inkar edip kabul etmeyen firmalar var.

Burada link vermek doğrumu bilmiyorum ama şikayetvar sitesinde valizinden çalınmış birçok mağdur insanımız bulunmakta ve çoğuda cevapsız kalmış bir şekilde..

Ve siz siz olun, firmaların dikkatsiz ve tedbirsiz davranışlarından kaynaklanan, güzel bir iş toplantısı veya güzel bir tatil dönüşünü zehir ettirmemek için önlemlerinizi alın.

Sonuç olarak ben mağdur kaldım, sizlerde kalmayın...

Saygılarımla

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla