Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2008, 16:26   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor Maçıyla İlgili Kararlar Bursa taraftarı stada alınmayacak

Beşiktaş-Bursaspor maçı için İl Güvenlik Kurulu Toplantısı Adana’da yapıldı. Alınan karar gereği Bursaspor taraftarları karşılaşmayı statta izleyemeyecek. PFDK’nın verdiği saha kapatma cezası nedeniyle Turkcell Süper Lig'de hafta sonu Adana'da yapılacak maçta Bursasporlu taraftarların karşılaşmaya alınmaması kararlaştırıldı.
Adana Valiliğinde, Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in başkanlığında gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, 26 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da, 5 Ocak Stadı'nda yapılacak Beşiktaş-Bursaspor maçı için alınacak güvenlik önlemleri görüşüldü. Toplantıda Kulübümüz’ü Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz temsil etti.
Toplantıda 1500 polisin karşılaşmada görev yapmasına karar verilirken Vali İlhan Atış, Adana'daki maçlarda herhangi bir olayın yaşanmadığını, Beşiktaş-Bursaspor maçında da bu durumun süreceğini belirterek, "Bu maç şimdiye kadar oynananların en güzeli olacak" dedi.
Vali Atış, yüzde 5 oranındaki deplasman takımı taraftarı kontenjanının güvenlik nedeniyle boş kalacağını belirterek, "Karşılaşmada yeteri kadar personelimiz olacak. Olayları çok iyi koordine eden emniyet personeline sahibiz. Karşılaşmada herhangi bir taşkınlığa meydan verilmeyeceğine eminim" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla