işte bunlarda avrupada sezon sonu boşta kalacak futbolcular | | sadece iç geçiriyorum arkadaşlar isimlere bi bakın yönetim biraz akıllı olsa 2 tanesini falan alsa işte liste; *wes brown *sami hyypia *harry kewell *wilhelmsson *jasskaleinen *mathieu flamini *stephan carr *brett emerton *mikael forssel *tiago motta *sylvinho *thuram *edmilson *nuno valente *stephan pienarr *martin laursen *emile mpenza *geovanni *marcus bent *mikel alonso *javi naverro *bouhalrouz *oscar gonzales *pascal cygan *javi venta *cesar arzo *jose capdevilla *del horno(üzülmezin yerine ahhh diyorumm ahh) *antonio doblas *cosmin contra *david navarro *fabio celestini *curro torres *cafu *serginho *figo *hernan solari *ivan cordoba(defansa müthişş olur yaa) *inzaghi *ronaldo *crespo *matteo ferrari *kuffour *max tonetto *pavel nedved *tomas ujfalusi(2 sene önce istemiştik bonservisi pahalı gelmişti) *liverani *martin jorgensen *antonio mirante *giannicheddia *felice piccolo *andrea pisanu *domenico morfeo *albano bizzari *tomas locatelli *nicola amoruso *gionatha spinesi *guillermo suarez yönetim duy sesimizi ne olursun bütçeyi delmeden iyi ve akılcı transfer yapmakta var... saygılarımla!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |