Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2008, 07:27   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Cinayet mi işlensin'

Bursaspor ile yaşanan husumetin sona erdirilmesi gerektiğini belirten Sinan Engin, "Birilerinin hayatına mal olmadan önlemler alınsın" dedi.
30.4.2008



‘Olay çok kötüye gidiyor’
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerilimin artık bitirilmesi gerektiğini söyledi. Engin, “İki kulüp arasındaki gereksiz gerilim yükseltiliyor. Bu işin sonu kötüye gidecek. Yetkili ve ilgili herkes duygularını bir kenara bırakmalı. Artık birilerinin, bazı kesimlere hoş görünme adına polemik çıkarmak yerine, gerçeklere dönmesi gerekir. İki camia arasındaki olayların kapanması için ille de cinayet mi işlensin? Bu olaylara, Allah korusun birilerinin hayatına mal olduktan sonra mı önlemler alınacak” görüşünü dile getirdi.
İlk adımı Beşiktaş attı...
“Biz Beşiktaş olarak her şeyi bir tarafa bırakıp elimizi uzatıyoruz” diyen Engin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başkanlar, menacerler, kaptanlar bir araya gelip bu husumete son verilsin. Spor dostluk, kardeşlik ve centilmenlik ise bunun gereği neyse yapılmalı. Bu, her iki kulübün ve aynı zamanda Türk Futbolu’nun lehine olur ve örnek teşkil eder. İlklerin takımları olan her iki kulüpten de beklenti budur. Biz buna hazırız ve davette bulunuyoruz. Bu davranış bizleri küçültmez, büyütür. Aynı kararlılığı, cesareti, barışı Bursa’dan da bekliyoruz.”
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla