Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 20:01   #1
VeysTube
Can't Forget
 
VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gayse 5 - Sivas 3 ---- Febe 3- Gençler 2 Ma. Sonuçları

GALATASARAY ŞAMPİYON GİBİ: 3-5

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Galatasaray, Sivasspor'u 4 Eylül Stadı'nda 5-3 mağlup etti. Galatarasay'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 40., 42. ve 76. dakikasında Arda, 52. dakikasında Ayhan ve 88. dakikada Hakan Şükür'den geldi. Sivasspor'un gollerini ise 13. dakikada Song (kk), 49. dakikada Mehmet Yıldız ve 67. dakikada Sezer kaydetti.
Bu karşılaşmanın ardından Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de puanını 76'ya yükselterek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakaladı. Turkcell Süper Lig'de gelecek hafta Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu karşılaşmadan en az bir beraberlik aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

-----------------------------------------------------------------

Febe kazandı ve yine bekliyor: 3-2

Turkcell Süper Ligi'nde 33. hafta mücadelesinde F.Bahçe'nin Kadıköy'deki konuğu G.Birliği'ydi. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe 3-2 kazanarak 3 puana uzandı. Sivasspor - Galatasaray maçının 5-3 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğü ile bitmesi ise F.Bahçe şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı..

G.Birliği karşısında F.Bahçe 45+2'de Edu, 52'de Semih ve 71'de Deivid'in golleriyle galibiyete uzanırken, G.Birliği 30. dakikada Kahe ile öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekibin diğer golünü ise 81. dakikada Hakan kaydetti.

Bu sonucun ardından F.Bahçe puanını 73'e çıkartırken, Galatasaray ile olan puan farkını korudu. F.Bahçe ligin son haftasında Trabzonspor deplasmanında galibiyet ararken, Galatasaray'ın evinde G.Birliği OFTAŞ karşısında mağlup olmasını bekleyecek.
__________________

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?


ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla