ya bizdede ne şans var kardeşim şu sivas ts maçında beleşten 3 puan aldı olan bize oldu ulan ts seyircisi bir ahmaklık yaptın ya bizden çıktı açısı ayrıca sivasın 3 golü bonus bence bu durumda biraz bize haksızlık oldu ya bu saçma salak sanşsızlıklarda bizi buluyor
bunun dışında sivasta son saniye yediğimiz ahmakca gole nedemeli bunun için sanşızlıkmı salaklıkmı demek gerekiyor ne diyeyim ya oftaş maçında en azında 1 puan almadığımız ya bizim topcular sanşızmı beceriksizmi anlamadım ama galiba 2,si sonuçta şampiyonluğumuzu nasıl kaçırdığımızı düşünürsek umarım bu onlara ders olur metin geçen gün bir programda şu yıllar önce 1-1 berabere kalıp kaçırdığımız şampiyonluk için demiştiki o gün yıkıldık ama sonra 3 sene şampiyon olduk bize tecrübe oldu demişti ama geçen seneyi fb maçını hatırlayıncada bunların hiç bir şekilde ders çıkarmadığınıda anlıyorum ne diyelim...
ayrıca geçen sene kaçan şampiyonlukta bir tespitime değinmek istiyorum pek çok beşiktaşlı 2006 yılındaki gs şampiyonluğuna sevindi hatta demirören bile ama fb o sene şampiyon olsaydı acaba diyorum bir sene önceden ders alıp bize vermediği şampiyuonluğu bize kaptırrımıydı ben şunu söylüyorum beşiktaş hariç kimsenin şampiyonluğunu ve başarısını istemem
__________________ gidin ya d&d |