Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 09:16   #2
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal Dortmund’a rağmen Click the image to open in full size.Basel’in Delgado transferi için Borussia Dortmund kulübünden 5 milyon Euro’luk teklif aldığı ve bu yüzden direndiği iddia edildi 25.06.2006Öncelik Beşiktaş’ta
Basel’in Delgado için 5 milyon Euro’da ısrar etmesindeki esrar perdesi aralandı. Bundesliga ekiplerinden Dortmund, Arjantinli yıldız için İsviçre Kulübü’ne 5 milyon Euro ödemeyi taahhüt ettiği, ancak Delgado’nun Beşiktaş’ı tercih etmesi üzerine Basel’in işi yokuşa sürdüğü belirlendi. Bu gelişmelerin ardından önceki gün İsviçre’den eli boş dönen 2. Başkan Murat Aksu, bugün başkan ile görüşecek 5 milyon Euro’yu bir hafta içinde tamamlayıp Delgado’nun transferine son noktayı koyacak.

Yarın toplantı var
Öte yandan, Ülker grubunun söz verdiği 5 milyon euro için taraflar yarın(pazartesi) biraraya gelecek. Kulübün, ana sponsor olan Ülker’in futbolcu transferinin yanısıra, Fulya, Ümraniye ve kapalı spor salonuna reklam koyacağı ve tüm amatör branşlara sponsor olacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş’ın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık anlaşmaya vardığı Matia Delgado, Siyah-Beyazlı ekipten yılda 1.5 milyon euro alacak.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla