Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 09:17   #3
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sırada Lopez var Click the image to open in full size.Baselli Delgado ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Uruguay Milli Takımı’nın genç oyuncusu Walter Lopez’e yöneldi. 26.06.2006River Plate’te oynayan 21 yaşındaki futbolcu için Tigana’dan da onay alındı

Tunus maçında beğendiler
Alman Borissia Dortmund’un da peşinde olduğu Baselli Delgado ile 1.5 milyon euroya anlaşan Beşiktaş, rotayı Uruguay Milli Takımı’nın genç yıldızı Walter Lopez’e çevirdi. Tunus ile Urugay Milli Takımı’nın oynadığı hazırlık maçında izlenen genç yıldız için teknik direktör Jean Tigana’dan da onay alındığı öğrenildi. Sol kanatta yaşanan sıkıntıyı Lopez’in transferiyle çözmeyi planlayan yönetimin Urugay’ın River Plate takımıyla temasa geçtiği bildirildi. Transfer komitesinin, Delgado transferinin resmiyet kazanmasının ardından Fransız teknik adamın orta saha için önerdiği diğer isimleri masaya yatıracağı kaydedildi.

Ülker’den para geliyor
Diğer yandan Basel’in Delgado için istediği bonservis bedeli olan 5 milyon euroluk ücret için, sponsor Ülker’in söz verdiği parayı bugün kulübe ödeyeceği öğrenildi. Yönetim, şirketten gelecek parayı direkt olarak İsviçre kulübünün hesabına geçmeyi kararlaştırdı. Delgado ile ilgili bir açıklama yapan Tigana, “Pazar günü başlayacak kadar kampa kadar bu işin bitirilmesini istiyorum. Tüm sistemi ve oyun planını bu oyuncunun üstüne kurdum. Aslında Tümer’le birlikte oynatmayı düşünüyordum. Ama Tümer bizi kandırıp gitti. Delgado’dan sonra joker özellikli genç bir oyuncu daha takviye edeceğiz” ifadesini kullandı.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla