Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2006, 09:24   #8
JuNeEiGhT
 
JuNeEiGhT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Uyanık Basel
Beşiktaş'ın transfer için bastırmasını avantaj gören İsviçre ekibi en yüksek kârı elde etmek istiyor. Başkan Yıldırım Demirören ise Basel'e rest çekti.


Beşiktaş'ın uzun süredir peşinden koştuğu ve bonservis bedeli için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı Delgado'da, Basel Kulübü yine yan çizmeye başladı. En son Ülker grubunun devreye girerek, 5 milyon euro'yu peşin ödeyeceğini taahhüt etmesiyle, transfere bitti gözüyle bakılıyordu. Ancak Basel Kulübü yine net Click the image to open in full size.olmayan açıklamalar yapmaya başladı. Bu durum Kartal'ı çok soğuttu.

Ayak oyunları
Verilen
teklifi görüşeceklerini söyleyen İsviçre ekibinin fiyatı daha da yukarı çekmek amacında olduğu ifade ediliyor. Teknik direktör Jean Tigana'nın, Delgado için çok istekli olduğunu ve ne olursa olsun mutlaka takıma dahil edilmesini istediğini bilen Baselli yöneticiler, transferde fiyatı yükseltmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Başkan köpürdü
Başkan Yıldırım Demirören
ve Murat Aksu'nun Tigana'ya bilgi verdikleri ve "Bizim sokağa atacak paramız yok. Kapıyı 2.5 milyon euro'dan açmıştık ama sen çok istediğin için 5 milyon euro'ya kadar çıktık. Basel Kulübü sürekli fiyat yükseltiyor. Bu son teklifimizdi. Kendileri bilir" dedikleri öğrenildi.
__________________
İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe..

************************************************************************************************************** JuNeEiGhT..
JuNeEiGhT Ofline   Alıntı ile Cevapla