Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2008, 07:50   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bobo elde kaldı

Beşiktaş kulübü, iki ayrı menajere "Bobo'yu satabilirsiniz" diyerek yetki belgesi verdi. 1 aylığına verilen yetki belgesinin süresi dolmasına rağmen Bobo satılamadı.


Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, iç transferde sıkıntı yaşıyor. Şu ana kadar sadece Ali Tandoğan ile prensip anlaşmasına varabilen siyah-beyazlılar, iyi bir bonservis bedeliyle satmayı planladığı Bobo'da ise hayal kırıklığı yaşadı. Beşiktaş yönetimi, bir ay önce iki ayrı menajere "Bobo'yu satabilirsiniz" diyerek yetki belgesi verdi. Click the image to open in full size.Bir aylığına tanınan yetki belgesinin süresi doldu ancak iki menajerden de Bobo'nun satışı için olumlu bir haber çıkmadı.

Taraftar tepkili
Ertuğrul Sağlam'ın da, "Yüksek bir bedelle gönderebiliriz" açıklamasının ardından yapılan bu girişimin sonuçsuz kalması, siyah-beyazlıların keyfini kaçırdı. Şimdi gözler, Bobo'yu 10 milyon euro'ya satarak bu parayı yine transferde kullanmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimine çevrildi. Taraftarın "Bobo'yu satanı, biz de satarız" tepkisinden de çekinen yönetimin, menajerlerin yetki belgelerini uzatıp uzatmayacağı merak konusu oldu.
Fatih DOĞAN
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla