Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 07:52   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kısa...Kısa...

Gebze’ye jet yalanlama
İnönü Stadı projesi kapsamında gelecek sezon için stat arayışı içinde olan Beşiktaş’ın maçlarını Gebze’de oynayacağı ve Genel Sekreter Kenan Öner’in araştırma yaptığı öne sürüldü. Ancak kulübün resmi internet sitesinden jet bir yalanlama geldi. Siyah-Beyazlılar’dan yapılan açıklamada, Beşiktaş’ın karşılaşmalarını Gebze’de oynamasının söz konusu olmadığı, Kenan Öner’in de kesinlikle konu hakkında yorum yapmadığı dile getirildi.

Hakan: Yeniden doğacağım
Geçen sezon başında kaleyi Rüştü Reçber’den devralan ancak yaşadığı form düşüklüğü sonrasında eldivenleri kaptıran Hakan Arıkan kendine güveniyor. Rüştü’den çok şey öğrendiğini söyleyen genç file bekçisi, “Tatilde de çalışıyorum ve kendimi geliştiriyorum. Rüştü ağabeyle birlikte, gelecek sezonun en az gol yiyen kalecileri olacağız. Yeni sezonda yeniden doğacağım” diye konuştu.

Kartal’dan Görkem atağı
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, rotayı yurt içine çevirirken, Siyah-Beyazlılar’ın Çaykur Rizesporlu Görkem Görk’e talip olduğu ifade edildi. Karadeniz ekibinin başkanı Abdülkadir Çakır Görkem’i, Beşiktaş’ın transfer etmek istediğini belirterek, “Süper Lig’e dönmek için Görkem gibi genç ve yetenekli oyuncuya ihtiyacımız vardı. O nedenle Beşiktaş’a hayır dedik“ diye konuştu.

‘Beşiktaş taraftarı gibisini görmedim’
Beşiktaş’ın eski futbolcusu Nihat Kahveci, CNN Türk’te katıldığı bir programda İspanya’daki yaşamını anlattı. Siyah-Beyazlı camiayı hiçbir zaman unutamadığını belirten milli futbolcu, “Villarreal’in de taraftarı çok iyi. Ancak Beşiktaş taraftarının tüm dünya tanıyor. Kimse onlar gibi olamaz. Benim için bu camianın ayrı bir önemi var. Doğduğum ve futbolcu olduğum Beşiktaş’ı asla unutamam” yorumunu yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla