Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-05-2008, 15:43   #1
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayserispor iki yabancı daha alacak

Kayserispor iki yabancı daha alacak


Click the image to open in full size.

Arjantin'den dönen Kayserispor 2'nci Başkanı Şahin Akarsu ile Genel Menajer Süleyman Hurma, biri stoper diğeri santrfor 2 oyuncuyla anlaşmaya vardı.



Şahin Akarsu, Arjantin'de 7 karşılaşma izlediklerini, Süleyman Hurma'yla birlikte beğendikleri bir stoperle prensip anlaşmasına vardıklarını açıklarken şunları söyledi:

"Bu arada bir santrforla da görüştük. Her 2 futbolcu da Kayserispor'a gelebileceklerini söyledi. Daha sonra menajerleriyle de masaya oturarak, bonservis bedelleri konusunda görüşme yaptık. Yeni evlenen Arjantinli stoperimiz Avendano'ya da ülkesinde bir kulüp bulmaları konusunda menajerlere yetki verdik. Avendano ile yabancı kontenjanımızı boşaltırsak, teknik kadromuz ve yönetimimiz de onaylarsa stoper ve forvet oyuncusunu Kayseri'ye getirteceğiz."

"KAYSERİSPOR ARJANTİN'DE TANINIYOR"

Arjantin'de başta Bocca Juniors kulübünün başkanı olmak üzere birçok kulübün önde gelen isimleriyle başbaşa görüştüklerini de sözlerine ekleyen Şahin Akarsu, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Güney Amerikalı oyuncularımız Toledo, Cangele, Leonardo ve Avendano'nun Kayserispor'la ilgili olumlu izlenimlerini buraya aktarmaları ve kulübümüzün mali konudaki güvenirliliği nedeniyle Arjantin'de tanındığımızı gördük. Kayserispor adı Arjantin'in spor kamuoyunda tanınır olmuş. Kulübümüzle ilgili bu olumlu gelişme, bizi de çok mutlu etti." Hürriyet
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla