- Bu konu 7 yanıt içerir, 8 izleyen vardır ve en son 18 yıl 4 ay önce
xenanbjk tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
Haziran 14, 2008: 6:51 am #1184096
Gözden düştü
Beşiktaş yönetiminin teklifini kabul etmeyen milli stoperi Euro 2008’de izlemeye gelen menajerler, "Fiziği iyi ama maçın sonunu getiremiyor" dedi[IMG]http://www.bjkhaber.net/thumbnail.php?gd=2&src=resims/haber/genel/13009660_1.jpg&maxw=350[/IMG]
BEŞİKTAŞ'la olan sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Siyah beyazlı yönetimin teklif ettiği yıllık 1.5 milyon Euro'yu az bulan milli stoperin, Euro 2008'de de sakatlanması gözden düşmesine neden oldu. Gökhan'ı izlemek için İsviçre'ye gelen İngiliz ve Rus takımlarının menajerleri, milli futbolcunun durumunu görünce endişelerini dile getirmekten geri kalmadılar.
Uluslararası menajerimiz Ceylan Çalışkan'a dert yanan İngiliz ve Rus menajerler, "Gökhan'ın fiziği mükemmel ama maçların sonunu getiremiyor. Portekiz maçında hem rakibini sakatladı, hem de kendi sakatlandı. Böyle bir oyuncunun bir maç oynayıp, iki maç sakat kalması bizleri endişelendiriyor" dediler.
O bizim evladımız
Önceki gün Cenevre'ye gelerek A Milli Takım'ın kampını ziyaret eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Levent Erdoğan'ın siyah beyazlı takımla mukavele imzalamayan Gökhan Zan ile konuşmaması dikkat çekti.
Gökhan Zan'ın geçen yıl aldığı ücrete zam yapmalarına rağmen sözleşme imzalamaya yanaşmamasına bir anlam veremediklerini söyleyen Asbaşkan Levent Erdoğan, "O, bizim evladımız. Kendisine süper imkanlar sunduk.
Sakatlığı sorun oldu
Astronomik ücret istemesi bizleri şaşırttı. Biz oyuncumuzu boşta bırakmayız. Gelirse ona kapılarımız açık. Ancak, istediği ücreti kabul etmemiz mümkün değil. Sık sık sakatlanması da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı düşündürüyor" dedi.
Haziran 14, 2008: 6:54 am #1832944her maç sakatlanıyor ya cam adam gibi birşey
Haziran 14, 2008: 7:00 am #1832947sakatlanmasa iyide sürekli sakat birde çok para istiyor faydalamadığımızz bir oyuncu bunu isterse diğerleri kazan kaldırır
Haziran 14, 2008: 7:35 am #1832988Çok sakat¶ bence artık elden çıksın.
Haziran 14, 2008: 7:53 am #1833001O bizim evladımız demişler ewet hayırsız ewlat…
Haziran 14, 2008: 8:20 am #1833024Bu adamdan cacık olmaz ya… 3 senedir defansta bu oynuyor, sürekli sakat. Maç başı anlaşılırsa anlaşılsın, garanti para verilmesin bu adama…
Haziran 14, 2008: 8:24 am #1833026Aynen öle cacık olmas bu adamdan inş. gsl paraya satılır kereste müdürü yha 34 maç da 10 oynuyor 24 maç sakat
Haziran 14, 2008: 8:25 am #1833027BENCEDE BU ADAMIN TAKIMDA TUTULMASI BESİKTASA ZARARVERECEKTİR.BEŞİKTAŞ HANGİ MACTA 90 DAKİKA GÖKHAN ZAN I OYNATMISTIR SÖYLERMİSİNİZ HER MACTA SAKAT TAMAM İYİ OYUNCU AMA BEŞİKTAŞIMIZA OYNAYACK MÜCADELE EDECEK FUTBOLCU LAZİM TESEKKÜRLER
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.