Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 14:57   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hakemi öldürmek istediler

Click the image to open in full size.
Hakemi öldürmek istediler
14 Haziran 2008 Cumartesi 16:03
Avusturya karşısında son dakikada verilen penaltı kararıyla ümitleri azalan Polonyalılar hakem Webb'e ateş püskürdü.

Şampiyonada Avusturya-Polonya karşılaşması, Polonya'nın 1-0 üstünlüğü ile sürerken, maçın hakemi Howard Webb'ın maçın son dakikasında Avusturya lehine penaltı kararı vermesi ve penaltı atışının da golle sonuçlanması üzerine başta Polonya Başbakanı Donald Tusk olmak üzere birçok Polonyalı taraftar, internet sitelerine yağdırdıkları mesajlarla maçın hakemi Webb'e ağır eleştirilerde bulunuyor ve tehdit ediyorlar.

Son dakikada verilen penaltı sonrası maçın 1-1 bitmesi üzerine çok sinirlenerek, “O anda hakemi öldürmek istedim” diyen Polonya Başbakanı Donald Tusk, daha sonra yaptığı açıklamada, “Başbakan olarak normalde ağır sözler söylemem doğru değil. Ancak o gece hakemi öldürmek istedim. Hakemler sık sık hata yapar ama bu hata tüm Polonyalılar'ı kalpten vurdu” dedi.

Fakt adlı internet sitesi de Polonyalı taraftarların şiddet ve öfke içeren mesajlarının akınına uğradı. Bazı taraftarlar yolladıkları mesajlarla üzüntülerini dile getirirken bazıları da, “Artık şakanın zamanı bitmiştir. Webb ölmelidir. Evine geleceğiz, eşini öldüreceğiz” yazarak maçın hakemini tehdit ediyor.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla