Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-06-2008, 10:43   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Amaçsız kulüp nasıl olunur?..Aziz Çankırı

DEĞERLİ okurlar, sevgili Beşiktaşlılar!.. Fotospor Gazetesi’ne yazmaya başladığım neredeyse bir yıla varacak, dilimde inanın tüy bitti!.. Değişen hiçbir şey yok. Sorumluların olan bitenden haberleri yok. Olan biten diyorum çünkü kulüp içindeki en önemli unsurları bile pas geçiyorlar.
Birileri hala birlik beraberlikten bahsediyor. Ne birlik beraberliği Allah aşkına? Siz yönetim olarak birlik olursanız piramidin tepesinden tabanına yansır bu pozitif davranış. Yoksa aynı şekilde negatif yansır taraftarına hatta Çarşı Grubu’na bile. Ertuğrul kardeşim bence olaylara biraz daha müdahil olup bazı şeylere el atsa daha iyi olur...
Futbolcular ellerinde sigaralar gece kulüplerinde cirit atmakta, hiçbir amatör branşta başarı yok, hatta en iddialı olduğumuz branş olan basketbol takımı bile parasızlık yüzünden şampiyon olamadı, şu anda yapılacak transferler Bobo’nun satışına bağlı. Kimse kimseyi kandırmasın para yok, pul yok!..
Yapılacak transferlerde adı geçenlerin hiçbiri inandırıcı değil... Ben eylül ayının başındaki gerçek imzaları bekliyorum bakalım Saviola mı gelecek yoksa Fatih Tekke mi göreceğiz hep birlikte!.. Ben bu gidişten camiamızın büyük bir bölümü gibi memnun değilim!..
Zaten zedelenmiş her Beşiktaşlı’nın itibarı daha da mı zedelenecek? Bu sorumlular 2010 da rakipsiz kalmayacaklar. Her şeyi iyi yapanları başımızın üstünde taşırız!..
6 değil 16 sene dahi olsa. Ama zarar verenleri tutmayız. 6 yıl değil 6 saat bile olsa. Bakalım 2010 seçimlerinde aday olurlarsa kaç oy alacaklar hep beraber bekleyip göreceğiz.
Sevgiyle kalın
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla