Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-06-2008, 13:42   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Ertuğrul sağlam'dan milli takım açıklaması

Milli Takımın başına geçecek söylentileri çıkan Ertuğrul Sağlam konuyla ilgili bir açıklama yaptı



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2008-2009 sezonu öncesi bugün yapılan ilk antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sağlam, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in görevi bırakması halinde takımın yeni teknik patronu olacağı yönünde çıkan söylentilere şu cevabı verdi:

"A Milli Futbol Takımı'nı öncelikle tebrik ediyorum. Önemli bir başarıya imza attılar. Tabii ki Milli Takım teknik direktörü olmak her antrenörün hayalidir. Ama şu anda A Milli Takımımızda iyi bir teknik direktör var ve Fatih Hoca görevine devam ediyor. Ben bu söylentilere yorum yapmak istemiyorum. Önemli bir takımın başındayım ve işime konsantre olarak Beşiktaş'ta başarılı olmak istiyorum."

Genç teknik adam son olarak A Milli Futbol Takım kadrosunda bulunan Gökhan Zan ile henüz anlaşmaya varmadıklarını, bu futbolcuya yaptıkları teklifin cevabını beklediklerini belirtti. Sağlam ayrıcaVestel Manisaspor'da forma giyen Uğur İnceman'ın da beğendiği bir futbolcu olduğunu, ama şu an için bu futbolcunun transferinde bir gelişme olmadığını söyledi.(kanaldhaber)

__________________
sevil1903 Ofline