Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-06-2008, 07:12   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Sambaya devam!!!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kartal'a süper sambacı



Sambaya devam!

Brezilyalı yıldız, yönetimle yaptığı özel görüşmede, "Beşiktaş'ta çok mutluyum, gitmek istemiyorum. Eski Bobo olacağım" deyince kalması için onay çıktı.

Sezon bittiğinde bu yana transferi yılan hikayesine dönen Bobo, Beşiktaş'ta kaldı. Ülkesinde tatil yaparken, siyah-beyazlı kulübe gelen teklifleri "Ben Rusya ya da Ukrayna'ya gitmem. Ya İspanya, ya İngiltere olursa düşünürüm" diyen sambacı kalmaya karar verdi. Bobo, bu konu hakkında yönetim ile özel olarak görüştü.

Geçtiğimiz sezon sakatlık Click the image to open in full size.ve kart cezaları nedeniyle istenilen performansı sergileyemediğini söyleyen Bobo, "Atacağım gollerle borcumu ödeyeceğim" dedi. Brezilyalı yıldıza sahip çıkan başkan Demirören de, "Bobo gibi bir forveti kaybetmek istemedik. Bize söz verdi, seneye bizimle olacak" dedi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla