10-07-2008, 16:26
|
#1 |
Can't Forget
Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 6.226
| Klübümüz İyice Batıyor.Farkında Mısınız ? | | Kombine kart sıkıntısının tek sorumlusudur demirören
ya yıkın açıklama yapın yada inönüde oynuyacağız diyin . kombinelerde ona göre artar bu kadar basit değil mi bu iş ?
İMKB ye nuri şahin ile görüşmelerimiz başlamıştır diye bir yazı geçildi ama transfer olmadı . benim bildiğim eskiden İMKB ye bildirilen oyuncular mutlaka beşiktaş forması giyerdi . neyse
borsada ts bize 2 kat oranda fark attığına göre diğer 2 büyük kulubu soylememize ve hangi durumda olduğumuzu söylememize gerek yok sanırım !
Bosque verdiğimiz çuvallar dolusu FİFA borcu , Tiganaya 150 bin euro olan borcun inat edilmesi ( ödenip ödenmediğini bilmiyorum ) bizim takımda bir avukat yada hukuçu yok mu . mutlaka varsa bunların sorumlusu kim .
bu sene taraftarın durumu ne olacak . kimse bilmiyor . çarşı ya olacak tribünde yada yeni açık yada eski açık ile bağırmaya çalışıcaz .
Bayan basketbol oyuncuları kulubü icraya verdi ve mahkemeden onay cıktı Aynı zamanda Erkek Basketbolda Nicevic´i Efes istemiş 500 bin dolara vermemiş‚ fakat sözleşmesindeki madde gereği TR dışına giderse bonservisi elindeymiş. Avrupa´dan bır takım gelip kapmış oyuncuyu.
Demirören cok kotu yonetıyor kulubü.. Beşiktaş bu senede basarılı olamazsa finansal açıdan zaten zor durumda ıyıce çöker.
...
tehlike sinyalleri çalmış çoktan da haberimiz var mı yok mu bilmem .
arkadaşlar klup çok çok kötü yönetiliyor . diğer konularda gülüp duruyoruzda asıl önemli konuyu görmemezlikten gelmeyelim :S
bu sene kesinlikle şampiyon olamayız . daha zorlu günler bekliyor bizi 
__________________
ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253  |
| |