Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 18:12   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Eto'o giderse Berbatov gelecek!

Eto'o giderse Berbatov gelecek!

Daniel Alves ve Hleb gibi yıldızları kadrosuna katan Barcelona gözünü bir başka yıldıza çevirdi! Yeni teknik direktör Pep Guardiola'nın takımda istemediği Samuel Eto'o'yu elden çıkarmaya çalışan Katalan devi, hücum gücünü Dimitar Berbatov ile güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Kadrosunda Henry ve Bojan Krkic gibi golcü oyuncuları barındıran Barça, Samuel Eto'o'yu bir başka takıma satması halinde yeni bir forvet alacak.
Takımın sportif direktörü Txiki Begiristain, Eto'o'yu göndermeden herhangi bir golcü oyuncu transfer etmeyeceklerini çünkü aynı bölgede 4 futbolcu istemediklerini söyledi. Marca Gazetesi'nin haberine göre, Emanuel Adebayor, David Villa ve David Trezeguet ile ilgilenen Barcelona'nın, özellikle Adebayor'dan vazgeçtiği ve tüm çabasını Tottenham'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov'u Nou Camp'a getirmek olarak açıkladı.
Manchester United'ın da istediği yıldız futbolcunun Londra'da kalması gün geçtikçe zorlaşıyor. Ronaldinho, Zambrotta ve Deco gibi yıldızlarını satan Katalan ekibinin Berbatov için Manchester United ile amansız bir mücadelenin içine girmesi bekleniyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla